Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti egy bolt hogy 7...

Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Budapesten 7-kor zárnak a boltok a Koronavírus alatt (bár lehet hogy az országban mindenhol ezt most nem tudom) és ez kb minden boltra igaz. Arra a boltra is amibe mentünk. Most 7 előtt kb 3 perccel oda értünk és már be volt zárva és nem akartak minket be engedni. Ilyet ugye nem tehetnek meg? Na most mondtam hogy hívom a rendőrséget de erre sem nyitották ki ezért felhívtam őket. Bár anya nem akarta én felhívtam őket de nem akartak kijönni pedig mondtam hoyg 17 éves vagyok így akár ez 18 év alatti személy bántalmazásának is minősülhet. Na de a rendőrök erre sem jöttek ki. Ilyenkor kötelesek lettek volna kijönni? Ha igen hol kell őket jelenteni? Ha nem tartozik a rendőrségre a boltot hol lehet jelenteni? Csak egy üdítőt akartunk venni 3 percen belül simán meg lett volna.

2021. febr. 27. 19:31
 141/184 anonim ***** válasza:
79%
A "divat" csinál belőlük azt nem én sem pedig más.Én nekem csak hülye fóbiám van de az nagyon tehát ne keverjük a dolgokat és ne forgassuk ki a másik szavát vagy pedig értelmezzük ésszerűen a leírt szövegtartalmat😉😉
2021. febr. 28. 17:31
 142/184 anonim ***** válasza:
70%
A talpig smink pedig lányokra vonatkozik értelemszerűen
2021. febr. 28. 17:33
 143/184 A kérdező kommentje:
Ez nem HP viselkedés hanem egy átlagos gyerek viselkedése. Lehet hogy nálatok mucsaröcsögén máshogy van de szerencsére én nem vidéken élek... Szerinted az ha gyerekek alkoholt isznak az jó és ha nem isznak az rossz? Ns jól tükrözi az itt válaszolók színvonalát. Ez a normális hogy a legtöbb gyerek nem iszik alkoholt de amelyik mégis az nyilván a szüleinek szól először hogy vegyenek neki ha pedig nem kapja meg majd vesz egy olyan gyerektől akinek vettek a szülei vagy esetleg megkér egy felnőttet az utcán hogy menjen be neki alkoholért de az is lehet hogy lefizet egy hajléktalant. Igazábók ha valamelyik gyerek alkoholt akár inni gondolom vidéken is csak ezek a lehetőségek. Csak Budapesten alkohol nélkül is normálisan tudnak élni a gyerekek de megértem... Ha vidékre születtem volna már lehet én is rég drogos vagy alkoholista lennék hogy ne keljen tudnom arról milyen szörnyű helyen élek.
2021. febr. 28. 17:49
 144/184 anonim ***** válasza:
88%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. febr. 28. 17:51
 145/184 anonim ***** válasza:
96%

"Bár a 17 évesek többsége soha nem ivott alkoholt."

Sajnos de. De bár ne lenne igazad.

2021. febr. 28. 18:04
 146/184 anonim ***** válasza:
91%
*bár LENNE...
2021. febr. 28. 18:07
 147/184 anonim ***** válasza:
95%

"Ha vidékre születtem volna már lehet én is rég drogos vagy alkoholista lennék hogy ne keljen tudnom arról milyen szörnyű helyen élek."

Ááá, picit sem gondolkodsz sztereotipikusan.

Pedig szerettem volna azt hinni, hogy nem ilyen az összes budapesti.

2021. febr. 28. 18:11
 148/184 anonim ***** válasza:
96%
#138: hát én is elgondolkodtam, mikor elolvastam a hisztijét, hogy a cuccait földhöz verte és ordítozott... Hisztizni normál beállítottságú fiúgyermek nem szokott... Főleg nem 17éves korban... :-D
2021. febr. 28. 18:24
 149/184 anonim ***** válasza:
96%

143: tehát szerinted az a normál viselkedés, hogy ha valahol nemet mondanak neked, akkor nekiállsz ordítozni, hepciáskodni, és a cuccaidat földhöz vágni...???

Nehogy már azt próbáld itt beadni, hogy ez a belvárosi elit fiatalság viselkedése! :-DDDD

2021. febr. 28. 18:26
 150/184 anonim ***** válasza:
100%
Kemény fütyierdő kerekedett itt!
2021. febr. 28. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!