Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti egy bolt hogy 7...

Megteheti egy bolt hogy 7 előtt 2-3 perccel bezár? Kötelesek lettek volna kijönni? Holehet feljelenteni a rendőrséget?

Figyelt kérdés
Budapesten 7-kor zárnak a boltok a Koronavírus alatt (bár lehet hogy az országban mindenhol ezt most nem tudom) és ez kb minden boltra igaz. Arra a boltra is amibe mentünk. Most 7 előtt kb 3 perccel oda értünk és már be volt zárva és nem akartak minket be engedni. Ilyet ugye nem tehetnek meg? Na most mondtam hogy hívom a rendőrséget de erre sem nyitották ki ezért felhívtam őket. Bár anya nem akarta én felhívtam őket de nem akartak kijönni pedig mondtam hoyg 17 éves vagyok így akár ez 18 év alatti személy bántalmazásának is minősülhet. Na de a rendőrök erre sem jöttek ki. Ilyenkor kötelesek lettek volna kijönni? Ha igen hol kell őket jelenteni? Ha nem tartozik a rendőrségre a boltot hol lehet jelenteni? Csak egy üdítőt akartunk venni 3 percen belül simán meg lett volna.

2021. febr. 27. 19:31
 161/184 anonim ***** válasza:
35%
Az sem emberséges hogy 7-kor zárniuk kell,vagy az hogy este 8-ra otthon kell lenni mint a gyermekeknek.Ez már lassan kommunizmus hogy az állam ilyen szinten beleszól az életünkbe.
2021. febr. 28. 22:54
 162/184 anonim ***** válasza:
95%
Az nyilván megint egy másik kérdés, de itt most nem ez volt a lényeg.
2021. febr. 28. 22:59
 163/184 anonim ***** válasza:
85%
Jogos,de ez az egész helyzet nem is alakult volna ki.
2021. febr. 28. 23:03
 164/184 anonim ***** válasza:
27%
Ez az egész helyzet akkor se alakult volna ki, ha Kína nem próbálja elsunyizni, hogy újabb koronavírus járvány van kialakulóban náluk és időben lezárják Wuhant, de hát sajnos sok minden nem úgy megy ahogy kéne, a kormányra meg nem tudok mit mondani, amiket leműveltek az elmúlt években és az erre birkaként bólogató sok ember mellett, számomra egy mémgyár az egész ahogy van nem tudom komolyan venni, a sok hlye meg egye meg amit megfőzött magának egyszer csak rádöbbennek a dolgokra.
2021. febr. 28. 23:10
 165/184 anonim ***** válasza:
85%

Hatalmas fogalom zavarban szenvedsz.

Törin is csak játszottál? Mert ezek szerint nem tudod mi az a náci...

2021. márc. 1. 09:34
 166/184 anonim ***** válasza:
100%
Jézus! Én még ekkora baromságon kiakadni valakit nem is hallottam még. De képzeld tegnap én is kimentem a boltba és már zárva volt öt perccel hamarabb mint ahogy ki volt írva, megyek is a pszichiátriára.
2021. márc. 1. 14:21
 167/184 anonim ***** válasza:
100%

#166: és nem is hívtad a rendőrséget? :-D :-D

Sőt, a táskádat se vagdostad a földhöz? :)))))

2021. márc. 1. 14:22
 168/184 anonim ***** válasza:
100%
167 én akkora sokkot kaptam hogy egyszerűen lefagytam.
2021. márc. 1. 14:27
 169/184 A kérdező kommentje:
Én is majdnem lefagytam de aztán végülis nem mert az élet keményre nevelt.
2021. márc. 1. 14:45
 170/184 anonim ***** válasza:
100%

Hát legfeljebb a kobakod kemény...

De annyira, hogy az ész nem tudott benne növekedni... :-DDD

2021. márc. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!