Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Újabban Nyugaton miért kötelez...

Újabban Nyugaton miért kötelező törvényileg elfogadni mindenkinek a transzneműeket, és miért akarják ezt ránk is ráeröltetni?

Figyelt kérdés

A melegekkel, leszbikkel, bikkel semmi bajom amíg a hálóban rendezik le a nemiségüket, pont mint az illemtudó heterók, és a másságukat nem politikai tőke kovácsolására használják, mint egyes LMBT-aktivisták.

De pl. nőként nagyon kényelmetlenül érezném magam, ha pl. az uszoda női öltözőjébe betrappolna mellém egy pucér szakállas csávó, és meglobogtatná előttem női személyi igazolványát, mert a pszichológusa kiállította róla, hogy nőnek képzeli magát.

Vagy pl. neadjisten börtönbe kerülnék, és a cellatársam egy ugyanilyen lenne, egy csávó akinek női okmányai vannak, mert a pszichológusa meg az állam is adja a lovat a képzelgései alá.

Vagy ez a normális, és mondjuk 2050-re már az lesz, hogy kiállíttathatok magamnak kobold okmányokat, és akkor az állam mindenkit büntetés terhével rávesz arra, hogy ne embernek, hanem koboldnak nézzen?

2020. nov. 20. 23:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/135 anonim ***** válasza:
20%
#60 Hát persze, nyilván az a helyes, ha a zártosztályról idetévelyedett embert egészségesnek tekintjük. Egyébként a lepontozásokból látható, hogy "Niki" nagyon nincs egyedül. A transzik kb. annyira kisebbség, mint pl. az anorexia nervosa-ban szenvedők közössége, és ugyanúgy mentális betegek.
2020. nov. 23. 09:43
 62/135 anonim ***** válasza:
77%
#61 - "Zártosztályról idetéved ember"... Gratulálok... Rengeteg transz ember van, aki okosabb, mint az átlagember. Nem csak a magamutogató pride-osok vannak, nagyon nem. Mitől lenne beteg azáltal, hogy élt az orvostudomány-adta lehetőségekkel és változtatott? Mint írták fentebb is, aki ebbe belevág, átesik mindenfajta pszichológiai vizsgálaton is és a WHO is kivette már rég a betegségek listájáról. De tudom, nektek tényleg nem lehet semmit elmagyarázni, mert alapból elutasítjátok... A magyar nép nagy része sajnos ilyen, ezt látjuk minden más cselekedetben is. Csak úgy tipp alapon sejtem, hogy nektek nem csak a transzokkal van bajotok, hanem mindenkivel, aki más (értendő ezalatt vallás, bőrszín, pártszimpátia, stb). Nálam tudjátok, ki a beteg? Az alkoholista. Mennyi is van odahaza? Legalább 2 millió... De azt persze támogatja az állam, főzzük csak a pálinkát...
2020. nov. 23. 10:28
 63/135 anonim ***** válasza:
20%
#62 Hát akkor most mellényúltál. Nekem semmi bajom sincs senkivel sem, egyszerűen nem vagyok hajlandó erre a színjátékra, és nem hagyom magam, hogy valami pszichés zavarokkal küzdő ember képzelgéseihez, álomvilágához simuljak. Nem azért beteg, mert átműttette magát, hanem azért, mert nem tudja önmagát elfogadni annak, ami, és el is hiszi.
2020. nov. 23. 11:04
 64/135 anonim ***** válasza:
77%
+63 - Én nem vagyok transz, de rengeteget olvastam a téma után, hogy tudjam, mi is vagyok. Én nem műttettem át magam, de megértem, miért teszi az, aki végül belevág. Amúgy a hormonok tényleg csodákra képesek, és nem csak a férfiból női, hanem a nőből férfi átoperálásokra gondolok. Ott ez jobban hat. Érzelmekre is. Az átoperáltak egy dologra nem képesek csak, a reprodukcióra, minden másban tökéletesek tudnak lenni. Van, aki ezt elfogadja, és őket is, van, aki meg nem... No de ezért kirekeszteni egy transz embert mondjuk munkából, vagy bármi másban negatívan megkülönböztetni rossz...
2020. nov. 23. 11:13
 65/135 anonim ***** válasza:
79%

A poén az, hogy mégcsak nincs is jelentősége annak, hogy a transzneműség betegség-e. Mert ha az lenne, akkor jogos volna hátrányosan megkülönböztetni őket? Mert például a rákos betegek kevesebbet érnek mint az egészségesek?

Felmerül a kérdés, hogy nektek, minden szempontból kívülállóknak, miért ennyire fontos egy másik embernek mi található a lábai között? Mert végülis úgy tűnik, számotokra ez a lényeg. Nem beteges ezt firtatni?

2020. nov. 23. 11:39
 66/135 anonim ***** válasza:
80%
#60: A transzokat nem kezelik zárt osztályon az állapotuk miatt, mivel ez nem betegség. Kérdezz meg erről nyugodtan egy pszichiátert. De tudom, erre majd biztosan azt mondod, hogy a transzlobbi lefizette a pszichiátereket. Ha a szakemberek azt mondanák, hogy ez egy betegség, akkor gondolom, hevesen bólogatnál és azt írnád, hogy nézzétek csak, a szakemberek is megmondták. Ha felpontozták volna a válaszaid, akkor téged igazolnának a vélemények, de így, hogy lepontozták, a gonosz transzlobbi összefogott az lmbtq-sokkal a "normálisak" ellen. Mi jöhet még? Soros György? Az Illuminati? Kemény dolog ez az üldözési mánia, de egy jó pszichológus tud neked segíteni.
2020. nov. 23. 11:57
 67/135 anonim ***** válasza:
77%
" erre majd biztosan azt mondod, hogy a transzlobbi lefizette a pszichiátereket" ezt szokták mondani. vagy azt hogy vannak szakemberek akik a genderlobbi mellett állnak, meg vannak a "normálisak" akik nem. azt, hogy a szakmai konszenzus az, amit a szakmában dolgozóknak követni kell, azt nem értik meg. az ilyen emberek általában a mi vs a többiek gondolkodásmódot tudják csak követni.
2020. nov. 23. 12:06
 68/135 anonim ***** válasza:
17%

62

"már rég levette a betegségek listájáról"?

Szeretnélek megkérni, mert látom tájákozottabb vagy mint mások, hogy légyszíves csatold be a RÉGI listát, amin MÉG betegségként szerepel, ÉS az ÚJ listát, ahonnan már hiányzik.

Hogy MINDENKI lássa, kétségek nélkül.

2020. nov. 23. 15:46
 69/135 anonim ***** válasza:
2020. nov. 23. 16:17
 70/135 anonim ***** válasza:
89%

[link]

[link]

[link]

Az első magyarul, de biztos sok újság is megírta, keress rá ha gondolod.

2020. nov. 23. 16:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!