Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Újabban Nyugaton miért kötelez...

Újabban Nyugaton miért kötelező törvényileg elfogadni mindenkinek a transzneműeket, és miért akarják ezt ránk is ráeröltetni?

Figyelt kérdés

A melegekkel, leszbikkel, bikkel semmi bajom amíg a hálóban rendezik le a nemiségüket, pont mint az illemtudó heterók, és a másságukat nem politikai tőke kovácsolására használják, mint egyes LMBT-aktivisták.

De pl. nőként nagyon kényelmetlenül érezném magam, ha pl. az uszoda női öltözőjébe betrappolna mellém egy pucér szakállas csávó, és meglobogtatná előttem női személyi igazolványát, mert a pszichológusa kiállította róla, hogy nőnek képzeli magát.

Vagy pl. neadjisten börtönbe kerülnék, és a cellatársam egy ugyanilyen lenne, egy csávó akinek női okmányai vannak, mert a pszichológusa meg az állam is adja a lovat a képzelgései alá.

Vagy ez a normális, és mondjuk 2050-re már az lesz, hogy kiállíttathatok magamnak kobold okmányokat, és akkor az állam mindenkit büntetés terhével rávesz arra, hogy ne embernek, hanem koboldnak nézzen?

2020. nov. 20. 23:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/135 anonim ***** válasza:
56%

Jajj annyira egyetértek.

A melegekkel, leszbikusokkal nekem sincs bajom. Ha ugyanúgy normálisan a hálószobában letudják a dolgokat, mint a heterók, akkor engem nem zavar. De még az se zavar, ha két lány vagy két fiú kézen fogva sétál. Egész nyugodtan.

Azonban ezek a fura "lények" belőlem olyan idegen érzést váltanak ki. Férfi, mély hanggal női ruhában... borzasztó. Nem vagyok orvos, se pszichiáter se semmi ilyesmi, nem tudom az elmének ezen részeit.. de én nekem hiszem el, hogy valaki tényleg ennyire ne találja meg magát a bőrében. Nyugodtan lepontozhattok, de szerintem nem normális hogy ilyen mindenféle szexualitású és kinézetű nevetséges emberek szaladgálnak szabadon. Felfoghatatlan számomra, hogy egy nő, ha nőnek született miért akar férfivé válni vagy épp fordítva. Szerintem az ilyen embereknek lehet csak egy alapos pszichológiai kezelés kéne, mert lehet egy trauma miatt nem képesek megélni a nőiességüket vagy épp férfiasságukat. Arról nem is beszélve, hogy ilyenek szaladgálnak bárhol, látja őket egy kisgyerek, aztán azt hiszi ez a normális. Rossz hatással vannak rá.

2020. nov. 21. 00:06
 2/135 anonim ***** válasza:
74%

Most így pont összefoglaltad a problémákat.

Nehéz kérdés ez, mert biztos szar nekik, viszont nőként az uszodában én is szarul érezném magam a felvázolt helyzetben.

2020. nov. 21. 00:07
 3/135 anonim válasza:
66%
A vicc, hogy 10 éve egy TRANSZNEMŰT nem láttál. Max transzfesztitát a tévében, de hat azt is viccnek fogta fel mindenki. Nem értem... Értem, hogy egyre szabadabb a világ, de lassan már annyi nem lesz, hogy még se tudom számolni. (Hozzáteszem, még így sem tudom) pánszexualitás meg minden... Ki az aki kitalalja ezeket?
2020. nov. 21. 00:12
 4/135 anonim ***** válasza:
37%

A vicc az, hogy mindennek nem is kellene hogy megjelenjen az életünkben. Az ugyanis hogy ki milyen nemi identitású, kivel akar ágyba bújni, az teljességgel magánügy és senkinek semmi köze hozzá.

Én is ezt szeretném, ha maradna is ez a magánügye mindenkinek és nem akarnák rám erőltetni hogy én foglalkozzak vele.

Ha megláttam 10 éve egy kifestett papasast amikor a gyerekemmel sétáltam, akkor lazán mondhattam, hogy látod, kicsim, az ott egy bohóc!

Most meg? Mi a fene közöm van nekem meg a gyerekemnek ahhoz hogy ő minek érzi magát?

Miért kell egy uszodában - ahogy írtátok - ezzel foglalkozni, hogy ki transz, ki kredenc? Bemegy az öltözőbe és átöltözik, úszik, ennyi.

Azért azt hagy ne vegyük már természetesnek ha egy férfi testet bikinibe akar valaki öltöztetni vagy kilóg a f@rka aprócska fürdőruciból, mert az olyan csini és neki azt van kedve felvenni.

Belenéz a tükörbe és ha van f@rka akkor megy a férfi öltözőbe, ahol mindenki másnak is f@rka van, ha nincsen neki, akkor meg a női öltözőbe, ahol senki másnak sincsen. A nagycsoportos óvodásoknak nem okoz gondot (egyenlőre) hogy ezt tized másodperc alatt meg tudják csinálni, mi meg babusgatunk olyan szellemi sérülteket akiknek nem megy.

Megmondom kerek perec, hogy lesz@rom a lelkük érzékenységét. Amikor a kislányomat elengedem fürdőbe vagy bárhová ahol át kell öltözni, legyen az sportöltöző vagy bármi, nem akarom hogy előfordulhasson az, hogy besétál mellé egy papsas és nézi miközben vetkőzik. Nem érdekel hogy magát minek definiálja. Ennél egyszerűbb módja nincsen annak hogy a beteg lelkű pedofilok megtalálhassák maguknak azt ahol áldozatot találnak, mint hogy mi felnőttek megengedjük, hogy szimplán mert beöltöznek női ruhába, akkor máris besétálhassanak a női öltözőbe.

Itt nem az ő lelkükről van szó, meg arról hogy nehogy valaki megbántsa őket, hanem az összes többi emberről, akiknek igenis joga van ahhoz, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Keressenek akkor külön megoldást amivel ezt el lehet kerülni!

2020. nov. 21. 00:40
 5/135 anonim ***** válasza:
45%

mondjuk mert ők is emberek?

#3 [link]

2020. nov. 21. 01:11
 6/135 anonim ***** válasza:
57%
#5 A pedofilok is emberek, ahogy Hitler is.
2020. nov. 21. 02:06
 7/135 anonim ***** válasza:
65%

Azt jobb, ha tudod, hogy amit írsz a "pucér szakállas csávóról", elég messze áll a valóságtól. A transz nők többnyire nőiesek, külsőre is szeretnének nőnek kinézni, nem csak az irataikban. Ha egy pre-op transz nő női öltözőbe megy, akkor valószínűleg takargatni fogja magát, ugyanis még ő érezné kellemetlenül magát, ha megbámulnák, esetleg ki is zavarnák a női öltözőből. A te logikád szerint viszont egy valóban férfias, szakállas transz pasinak viszont a női öltözőbe kell mennie, csak mert ő női testtel született. Mellette jól éreznéd magad? [link]

Az állam egyáltalán nem adja a lovat a transz emberek alá. Idén tavasszal fogadtak el egy törvénymódosítást, ami betiltja a jogi nemváltást. Számos más diszkrimináció is éri a transznemű embereket, megalázás, nem ritkán verbális és fizikai abúzus, szóval egyáltalán nincs könnyű dolguk.

A kérdésed olyan, mint ha száz évvel ezelőtt azt kérdezte volna valaki, hogy miért kell, hogy ránk erőltetni azt, hogy a nők szavazhatnak vagy hogy nadrágot is hordhatnak. A transz emberek senkit sem akarnak bántani, fogadd el őket. Vagy ha nem, akkor te is a "négy fal között csináld", hogy nő vagy. Mindenesetre a transzfóbiád és a gúnyolódásod tényleg tarthatnád a négy fal között, mindenkinek jobb lenne.

2020. nov. 21. 06:06
 8/135 anonim ***** válasza:
44%

7-es, nem vagyunk lemaradva 10 évvel. Pont miattad szokták azt mondani, hogy az LMBTQ tagok és támogatók mind libernyákok. Te az vagy. Libernyák.

A probléma azzal van, hogy hogyha öltözök, akkor ne himbálja valaki mellettem a farkát. Mert nekem nem az van.

Az öltöző pedig vagy férfiaknak van vagy pedig nőknek, nem pedig embereknek. Azért van férfiaknak, mert nekik kukkellójuk van, és azért van nőknek, mert nekik punellójuk. És a kukkelló meg a punelló nem öltözik egymás mellett, mert azok csak az ágyban találkoznak.

Persze ez nem minden esetben van így, mert vannak melegek és bik, meg mittudoménmik, amire nyilván egy harmadik koedukált öltöző lenne a megoldás, amit magadra zárhatsz mint a wc-t, csak akkor már ennyi erővel minden lehetne magadra zárhatós, és még 10 féle kéne, mert túl sok hülyeséget kitaláltak már.

Úgyhogy aki nem hetero, fogja magát, és bemegy öltözni a wcbe. Miért? Mert ő más. El kell fogadni.

2020. nov. 21. 08:11
 9/135 mindentudó99 ***** válasza:
59%
Nálunk volt egy férfi a melóhelyen aki nőnek tartotta magát. Egy öltözőbe volt velem. Már ment a körlevél a cégnél mielőtt negérkezett hogy nem ám megsérti valaki. Nem zavart de miért kell úgy öltözni ahogy még egy nő se a cégnél. Olyan kihívóan. Na mindegy jól visszaélt a helyzetével hogy nem lehet bántani. Nem dolgozott. Két három hét után ki is rúgták. Azt hitte mert más akkor majd dolgoznia se kell
2020. nov. 21. 08:40
 10/135 anonim ***** válasza:
24%
8-as vagyok. Miért lettem lepontozva? Nem azt mondtam, hogy ők nem emberek, hanem nem ugyan olyan emberek. Nem lehetünk ugyan olyan, a fiú se lesz lány és a lány se lesz fiú, így a transzgender sem cisznemű. Remélem mindenki felfogja, hogy nem az egyenlőségről van szó.
2020. nov. 21. 08:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!