Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Újabban Nyugaton miért kötelez...

Újabban Nyugaton miért kötelező törvényileg elfogadni mindenkinek a transzneműeket, és miért akarják ezt ránk is ráeröltetni?

Figyelt kérdés

A melegekkel, leszbikkel, bikkel semmi bajom amíg a hálóban rendezik le a nemiségüket, pont mint az illemtudó heterók, és a másságukat nem politikai tőke kovácsolására használják, mint egyes LMBT-aktivisták.

De pl. nőként nagyon kényelmetlenül érezném magam, ha pl. az uszoda női öltözőjébe betrappolna mellém egy pucér szakállas csávó, és meglobogtatná előttem női személyi igazolványát, mert a pszichológusa kiállította róla, hogy nőnek képzeli magát.

Vagy pl. neadjisten börtönbe kerülnék, és a cellatársam egy ugyanilyen lenne, egy csávó akinek női okmányai vannak, mert a pszichológusa meg az állam is adja a lovat a képzelgései alá.

Vagy ez a normális, és mondjuk 2050-re már az lesz, hogy kiállíttathatok magamnak kobold okmányokat, és akkor az állam mindenkit büntetés terhével rávesz arra, hogy ne embernek, hanem koboldnak nézzen?

2020. nov. 20. 23:58
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/135 anonim ***** válasza:
69%
#130: Ne nézz már hülyének! Teljesen más a két hozzászólás stílusa, a vak is látja, hogy csak utánozni próbálja.
2020. nov. 28. 19:31
 132/135 anonim ***** válasza:
9%

#131 ÉS?

Akkor sem tudhatod, csak sejtheted.

Nekem nem tűnik annyira különbözőnek a két válasz. Ha nem kezdetek bele ebbe a vitába hogy nem is ő írta, észre sem vettem volna.

2020. nov. 28. 19:34
 133/135 harminezer oxigén ***** válasza:
92%

Sziasztok!

A #128-as (ma,2020.11.28., 17:23) választ nem én írtam!

De csak hogy, tudd milyen valótlan állításokat irkálsz más nevében:

"vérvizsgálattal és MRI leletekkel tudja bizonyítani"

Vérvizsgálattal nem lehet kimutatni a transzneműséget, Az agy MRI vizsgálatával történő "diagnosztizálás" pedig még csak kutatás szinten folyik.

A transzneműség bizonyítására a pszichiáter és a klinikai szakpszichológus szakvéleménye az elfogadott. A kérvényekhez is ezeket kellett csatolni (az urológus/nőgyógyász szakvéleménye mellé), valamint ezek nélkül a hormonterápiát sem lehet elkezdeni. Most ezeket a szakvéleményeket és a bennük foglaltakat, ezáltal a pszichiáterek és pszichológusok szakmai hozzáértés veszi semmibe, hagyja figyelmen kívül a kormány.

#128#130#132

Az előző hozzászólásomban leírtam hogyan tudod ezt kideríteni. A #132-es válasz alapján nem te vagy a törölt hsz gazdája. Ezért neki is és neked is jelezném: eléggé gyenge próbálkozás így lejáratni, pláne egy olyan kérdésnél ahol aktívan válaszolok a beérkező válaszokra. Ez azonnal kiderül amint, ránézek az oldalra vagy épp már a többiek is észreveszik ezt.

Niki

2020. nov. 28. 20:06
 134/135 harminezer oxigén ***** válasza:
79%

Sziasztok!

Tudom, eléggé kihalt ez a kérdés mostanra, Akit érdekel annak itt van az Alkotmánybíróságon, a Miskolci Törvényszék döntése nyomán indult ügy részletei.

[link]

Niki

2020. dec. 12. 15:08
 135/135 harminezer oxigén ***** válasza:
82%

És így 3 hónap után a folytatás:

Az alkotmánybíróság a 33-as paragrafus visszaható rendelkezéseit megsemmisítette

[link]

Üdv

Niki

2021. márc. 12. 12:20
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!