Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Anyán élettársa felpofozta a...

Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?

Figyelt kérdés
Mármint szeretnénk feljelenteni, hogy megtanulja a helyét, de 16 évesek vagyunk mindketten, hova fordulhatnánk, ahol komolyan vesznek?
2014. febr. 14. 11:02
 81/108 anonim ***** válasza:
50%
a kis barátocskád is a diploma felé robog, nagyarcú kislány?
2014. febr. 14. 17:17
 82/108 A kérdező kommentje:
Természetesen.
2014. febr. 14. 17:23
 83/108 anonim ***** válasza:
0%
Fogadni merek, hogy a barátod is egy gazdag családból való :D
2014. febr. 14. 17:29
 84/108 anonim ***** válasza:
52%
Nevelőapád meg elb.szta,hogy téged nem ütött jól arcon. Lehet nem lenne ekkora szád.
2014. febr. 14. 17:30
 85/108 A kérdező kommentje:
Érdekes, most mégis ő hunyászkodik.
2014. febr. 14. 17:48
 86/108 anonim ***** válasza:
Édesanyádnak mi a véleménye erről?
2014. febr. 14. 18:00
 87/108 anonim ***** válasza:
63%

Most, hogy így elolvasta ezt a sok épelméjű kommentet, szerintem csak még jobban akarni fogja azt a diplomát, hogy ne a mélysötétségben kelljen élnie..

Tehát: nevelőapa kopogás nélkül benyit a leány ajtaján (ez már önmagában épp elég beteg fasz.ság, éppen öltözhetett is volna, vagy mást), észreveszi az akciót, felpofozza a barátját. Mostanában normális helyeken a saját kölkét sem pofozza fel az ember, másét meg különösen nem ajánlott. Ebből nekem leszűrődik, hogy emberünk nem egészen épelméjű, sokat megmagyarázna, ha alkoholista lenne, de ha nem az, akkor a szocializáció egy igen alacsony szintjén áll.

A feljelentős ötlet viszont elég nagy hülyeség, aki tudja hogyan (nem) működik a magyar igazságszolgáltatás, az ha nem muszáj inkább elkerüli. De erre ő is rájött, mert szólt az apjának, ami pedig valószínűleg a legjobb megoldás ebben a helyzetben.

Aki meg azon nyavalyog, hogy 16 évesen még nem dolgozik, az gondolkozzon el egy kicsit, hogy ő mit is csinált 16 évesen, ja, hogy ő se dolgozott (hacsak nem parasztcsaládból származik)..

Amennyiben jól értelmezem egyébként nem azokat nézi ő le, akiknek nincs diplomájuk, hanem a munkakerülést, lustaságot. Ha nem jól értelmeztem, és valóban úgy gondolja, hogy a diplomás ember csak jó és felsőbbrendű lehet, akkor majd először csalódik az egyetemen, aztán a munkahelyén. Több az 1 m2-re jutó korlátolt inkompetens, mint a szakmunkások között.

2014. febr. 14. 18:05
 88/108 anonim ***** válasza:
0%
#84, valami igazságod azért lehet.... akkor már csak nem fogta volna vissza magát a srác, és anyuka élettársa szépen megkapta volna helyben visszakézből, ami neki jár... és most nem a Kérdezőnek kellene ezen az egészen lelki problémázni...
2014. febr. 14. 18:54
 89/108 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen lányom lenne, bár nevelem így elképzelhetetlen én vágtam volna pofám úgy hogy a fal adja a másikat. Tökéletes felmenőid mégsem bírtak együtt maradni, gondolom azt is követed akkor majd.
2014. febr. 14. 19:04
 90/108 anonim ***** válasza:
#90, miért is?
2014. febr. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!