Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?
Most, hogy így elolvasta ezt a sok épelméjű kommentet, szerintem csak még jobban akarni fogja azt a diplomát, hogy ne a mélysötétségben kelljen élnie..
Tehát: nevelőapa kopogás nélkül benyit a leány ajtaján (ez már önmagában épp elég beteg fasz.ság, éppen öltözhetett is volna, vagy mást), észreveszi az akciót, felpofozza a barátját. Mostanában normális helyeken a saját kölkét sem pofozza fel az ember, másét meg különösen nem ajánlott. Ebből nekem leszűrődik, hogy emberünk nem egészen épelméjű, sokat megmagyarázna, ha alkoholista lenne, de ha nem az, akkor a szocializáció egy igen alacsony szintjén áll.
A feljelentős ötlet viszont elég nagy hülyeség, aki tudja hogyan (nem) működik a magyar igazságszolgáltatás, az ha nem muszáj inkább elkerüli. De erre ő is rájött, mert szólt az apjának, ami pedig valószínűleg a legjobb megoldás ebben a helyzetben.
Aki meg azon nyavalyog, hogy 16 évesen még nem dolgozik, az gondolkozzon el egy kicsit, hogy ő mit is csinált 16 évesen, ja, hogy ő se dolgozott (hacsak nem parasztcsaládból származik)..
Amennyiben jól értelmezem egyébként nem azokat nézi ő le, akiknek nincs diplomájuk, hanem a munkakerülést, lustaságot. Ha nem jól értelmeztem, és valóban úgy gondolja, hogy a diplomás ember csak jó és felsőbbrendű lehet, akkor majd először csalódik az egyetemen, aztán a munkahelyén. Több az 1 m2-re jutó korlátolt inkompetens, mint a szakmunkások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!