Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Anyán élettársa felpofozta a...

Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?

Figyelt kérdés
Mármint szeretnénk feljelenteni, hogy megtanulja a helyét, de 16 évesek vagyunk mindketten, hova fordulhatnánk, ahol komolyan vesznek?
2014. febr. 14. 11:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
38%

ilyen porontyokat csinálnak az értelmiségiek - hihetetlen. (gondolom, - ha az igazi apja egy középiskolai tanárt szedett fel, akkor itt mindenki ilyesmi lehet)

úgy gondolja ez a korcs fruska, hogy az anyja barátjának költenie kéne rá, hogy ez a dolga és cigarettáznia se szabadna és mivel nem dolgozik ne is pofázzon bele semmibe. Azt gondolja, hogy a ffi. alá került a falkában és még a barátja is felette van. Sőőőt, a barátját rá is uszíthatja, mert boxoló. De a rendőrséget mindenképp ráuszíthatja. Jól megvernék, aztán elvitetnék a rendőrökkel a ffi-t.

H I H E T E T L E N

orosz, német és angolt tanul. ez se fog kacsát tomni, de tuti elválik majd, ha felnő

2014. febr. 14. 12:17
 32/108 A kérdező kommentje:

Igen, van itt egy társadalmi szint különbség, a mi javunkra, a család minden tadja javára a "nevelőapámmal" szemben. Rontja a család színvonalát. Egy művelt úriemberrel együtt élni nem lenne rossz, ellenben egy agresszív, dohányos munkakerülővel.

Amint ma hazaértem, e kérdés mellett nekiálltam még adatot gyűjteni egy kiselőadáshoz, amit hétvégén elkészítek. Keményen dolgozom, ahogy a szüleim is tették, vannak terveim a jövőre nézve, nem úgy mint ennek az embernek. Mit kellene tisztelnem benne?

2014. febr. 14. 12:44
 33/108 anonim ***** válasza:
35%

Hát nem tudom, én ebben a történetben egy "korcs"-ot látok, és az a pofozkodó úriember, és ez akkor is így van, ha a jog eszközeivel nemigen lehet fellépni vele szemben hatásosan, mert nem nagy nyilvánosság előtt történt a dolog.

Nem azért mondom, de én nem hogy "anyám új pasijától", de az anyámtól se tűrtem volna el, hogy kezet merészeljen emelni a páromra.

2014. febr. 14. 12:47
 34/108 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező néz inkább magadba. Vagy tudod mit jelentsd fel, hogy pokollá tegye az életed utána.
2014. febr. 14. 13:45
 35/108 anonim ***** válasza:
4%

no, ha az én fiam (20) hazahozna egy ilyen nőt, azonnal feltörném az értékszámláját és visszavenném azt a 2,7 misit, amit eddig raktunk neki és biztonságba helyezném.

szerencsére nem ilyen a menyjelöltem.

2014. febr. 14. 13:46
 36/108 anonim ***** válasza:
6%

És mit mond anyád? Ha anyád nem szexrabszolgája ennek a férfinek, tudatában van a döntéseinek, akkor neked kuss. Tanulj, és lehetőleg húzzál el diákmunkára, és add le a pénzt otthon anyádnak.

belegondolok, hogy az én adómból ilyen giliszta lelkületű diáklányok tanulnak a főiskolákon. - bakker. Mert ez oda fog kerülni, el fogja végezni inygyér és olyan pozícióba fog kerülni előbb-utóbb, hogy mások sorsára befolyása lesz. bakker Én azt mondom, vezessék be a tandíjat.

2014. febr. 14. 13:53
 37/108 A kérdező kommentje:
Hát én is megválogatom a "férjjelöltet".
2014. febr. 14. 13:54
 38/108 anonim ***** válasza:
90%
#34, ha a Kérdező magába néz, attól józan eszéhez fog kapni a kérdésben szereplő úriember, és bocsánatot kér, vagy akármi?
2014. febr. 14. 13:56
 39/108 A kérdező kommentje:
Természetesen külföldön szeretnék egyetemet végezni, mint a szüleim. Nem sok közöm lesz az adódhoz.
2014. febr. 14. 13:57
 40/108 anonim ***** válasza:
6%
Ez egy naiv kislány majd felébred addig meg had álmodozón, azzal nem árt senkinek.
2014. febr. 14. 14:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!