Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Anyán élettársa felpofozta a...

Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?

Figyelt kérdés
Mármint szeretnénk feljelenteni, hogy megtanulja a helyét, de 16 évesek vagyunk mindketten, hova fordulhatnánk, ahol komolyan vesznek?
2014. febr. 14. 11:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
53%
Én azért meghallgatnám a nevelőapa verzióját is. Messziről jött ember azt mond amit akar.
2014. febr. 14. 21:49
 102/108 anonim ***** válasza:
42%
Ohh büszke a hősi családfára.. képzeld az én családom is eléggé híres, páran a történelem könyvben is szerepelnek, de ezt alig tudja valaki a környezetemben. Nem az ő hátukon akarok felkapaszkodni, hanem magamtól elérni valami fontos dolgot.
2014. febr. 14. 21:53
 103/108 anonim ***** válasza:

#97, "Jól van utolsó akkor te embert is csak azért nem ölsz mert törvény tiltja?" - ez egy érdekes kérdés... és ha belegondolsz az abortusz témakörébe, vagy az eutanáziáéba, esetleg az önvédelem-kérdéskörbe, vagy a halálbüntetés kérdésébe, egyből rá kell döbbenned, hogy még ebben a kérdésben is létezik különböző értelmezés, ahol a hatályos törvény a máson számonkérhető, ha tetszik, ha nem.

#99 - "Nem az apa is csak egy semmirekellő mint az anya aki hagyta így elfajulni a gyerekét. Többen is írták, hogy remélik nem lesz ilyen gyerekük talán nem véletlenül írták. " - ez is nézőpont kérdése, sokan ugye meg azt nem szeretnék, hogy a valóságban is olyan szülőjük legyen, mint az ezekben a témákban így nyilatkozók. Vagy ha mégis ilyent dob nekik a balsors, akkor vagy megnevelik, vagy az első létező pillanatban elmenekülnek otthonról vagy ilyesmi... van szerencsém ismerni néhány ilyen embert...

2014. febr. 14. 22:24
 104/108 A kérdező kommentje:

102. Pont ugyanezt írtam korábban én is.

Több hozzászólásban említettem a kemény munkát, de ti csak azzal jöttök, hogy szerintem az élet habostorta. Biztos én vagyok az értetlen?

A másik meg az, hogy az alap téma az volt, hogy annak az embernek semmi köze a magánéletemhez. Ti azzal érveltetek, hogy de, mert ő tart el, csakhogy ez nem igaz. Senkim, nincs köze hozzám.

2014. febr. 15. 08:02
 105/108 anonim ***** válasza:
anyád a főnököd, aki egyetértett vele
2014. febr. 16. 06:23
 106/108 A kérdező kommentje:
Ő megpróbál semleges maradni, tehát inkább nem alkot véleményt. Minden vitás helyzetben ezt csinálja. Szerintem apával is ez tette tönkre a házasságot.
2014. febr. 16. 07:19
 107/108 anonim ***** válasza:

Anyád nem maradhat semleges. Ha a párja mellé áll, neked kötelességed alávetni magad. Ha nem szól semmit, az egyetértés. ha nem szól semmit, nem jelenti, hogy kettőtökre bízza a meccset. Ha anyád nehezményezné, az új párja viselkedését, akkor érthető lenne a háborgásod. Anyád dönti el a hierarchiát.

Az hogy nem dolgozik és nincs diplomája és dohányzik is, nem játszik a képletben.

2014. febr. 16. 12:50
 108/108 anonim ***** válasza:
#107 "Ha a párja mellé áll, neked kötelességed alávetni magad" - ez természetesen zöldség, senki sem köteles tűrni a törvénytelenséget, még akkor se, ha az anyja nem vele ért egyet...
2014. febr. 16. 13:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!