Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?
#97, "Jól van utolsó akkor te embert is csak azért nem ölsz mert törvény tiltja?" - ez egy érdekes kérdés... és ha belegondolsz az abortusz témakörébe, vagy az eutanáziáéba, esetleg az önvédelem-kérdéskörbe, vagy a halálbüntetés kérdésébe, egyből rá kell döbbenned, hogy még ebben a kérdésben is létezik különböző értelmezés, ahol a hatályos törvény a máson számonkérhető, ha tetszik, ha nem.
#99 - "Nem az apa is csak egy semmirekellő mint az anya aki hagyta így elfajulni a gyerekét. Többen is írták, hogy remélik nem lesz ilyen gyerekük talán nem véletlenül írták. " - ez is nézőpont kérdése, sokan ugye meg azt nem szeretnék, hogy a valóságban is olyan szülőjük legyen, mint az ezekben a témákban így nyilatkozók. Vagy ha mégis ilyent dob nekik a balsors, akkor vagy megnevelik, vagy az első létező pillanatban elmenekülnek otthonról vagy ilyesmi... van szerencsém ismerni néhány ilyen embert...
102. Pont ugyanezt írtam korábban én is.
Több hozzászólásban említettem a kemény munkát, de ti csak azzal jöttök, hogy szerintem az élet habostorta. Biztos én vagyok az értetlen?
A másik meg az, hogy az alap téma az volt, hogy annak az embernek semmi köze a magánéletemhez. Ti azzal érveltetek, hogy de, mert ő tart el, csakhogy ez nem igaz. Senkim, nincs köze hozzám.
Anyád nem maradhat semleges. Ha a párja mellé áll, neked kötelességed alávetni magad. Ha nem szól semmit, az egyetértés. ha nem szól semmit, nem jelenti, hogy kettőtökre bízza a meccset. Ha anyád nehezményezné, az új párja viselkedését, akkor érthető lenne a háborgásod. Anyád dönti el a hierarchiát.
Az hogy nem dolgozik és nincs diplomája és dohányzik is, nem játszik a képletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!