Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?
Figyelt kérdés
Mármint szeretnénk feljelenteni, hogy megtanulja a helyét, de 16 évesek vagyunk mindketten, hova fordulhatnánk, ahol komolyan vesznek?2014. febr. 14. 11:02
71/108 anonim válasza:
Miért nézed le azokat akik nem diplomások? Kicsi csillag, nem te leszel az első a történelemben, aki túlképzés miatt nem kap állást. Mellesleg nekem a diplomás mostohám alapvető dolgokat nem tud megcsinálni, de azért fent hordja az orrát. Kitörölheted a seggedet a darab papírral.
72/108 A kérdező kommentje:
Nem a papír a lényeg, hanem a tudás, a gyakorlat és a szorgalom.
2014. febr. 14. 16:21
73/108 anonim válasza:
Most már csak azt magyarázd el, hogy ha te ilyen tudás hatalmában vagy, miért szorgalmaztad kiírni a kérdést? Ilyen családfával mögötted, miért itt kérdezősködsz?
74/108 A kérdező kommentje:
Nem vagyok semmi tudás birtokában, de teszek érte, hogy legyek.
A hősi családfa utat mutat és erőt ad, de nem old meg mindent helyettem.
2014. febr. 14. 16:34
75/108 anonim válasza:
Akkor meg ne sztároltasd magad, hogy DŐK-ös vagy. Na és? Én is.. Meg,hogy mennyi nyelvet tanulsz. Na bumm én meg kint élek németben... Tűnj vissza a leckéid fölé és szállj magadba, semmit sem tudsz még az életről, a szüleid nélkül a seggedet is képtelen lennél kitörölni.
76/108 A kérdező kommentje:
Ez a "nevelőapámra" hatványozottan igaz és itt ez a lényeg. Nem minden földi halandónál vagyok magasabb szinten, csak nála.
2014. febr. 14. 16:55
77/108 anonim válasza:
most egy kérdés neked:
ha ennyire beképzelt vagy a családodra, és ennyire lenézed ezt a csávót, akkor miért van vele anyád együtt...
jah és egy megjegyzés hogy leszállj a magaslóról: Tudod, lehet hogy az orvos életeket ment,meg nagy a tudása, de attól az ő házát is szakmunkás építette.
Kicsit kamu szagú nekem hogy egy ilyen tökéletes családban az anyuka egy ilyen munkanélküli tahóval álljon össze.. Lehet ha nem vetítenéd ki rá a gyülöleted amit azért érzel mert a szüleid szétmentek még te is meglátnád benne a jót..
78/108 anonim válasza:
Addig amíg te nem teszel le valamit arra az asztalra, addig te nem vagy nála se magasabb szinten.
79/108 A kérdező kommentje:
Amíg üti a barátomat, addig nem tervezek jót keresni benne.
2014. febr. 14. 17:02
80/108 A kérdező kommentje:
Miért éreznék gyűlöletet a szüleim válása miatt, ha nem is emlékszem rá? Amúgy meg szép válásuk volt, ma sincsenek rosszban.
2014. febr. 14. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!