Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?
Figyelt kérdés
Mármint szeretnénk feljelenteni, hogy megtanulja a helyét, de 16 évesek vagyunk mindketten, hova fordulhatnánk, ahol komolyan vesznek?2014. febr. 14. 11:02
41/108 anonim válasza:
Akkor van pénz, semmi gond. Majd ott megtanulod kis magyar fruska milyen az magyar-cigánynak lenni.
42/108 A kérdező kommentje:
Nem az egyetemen nézik le a magyart, de te ezt úgysem értheted.
2014. febr. 14. 14:02
43/108 anonim válasza:
Nem csak te értheted a 16 éveddel, az tuti.
44/108 anonim válasza:
Szép dolog,hogy vannak terveid a jövőt illetően de addig ezer dolog lehet, ami majd megakadályoz abban,hogy véghez vidd. Ennyire ne legyél biztos magadban.
45/108 A kérdező kommentje:
PL. az akarat hiánya, mint a "nevelőapám" esetében?
2014. febr. 14. 14:09
46/108 anonim válasza:
#40, azt azért remélhetőleg ki fogják találni a párjával, hogy a kérdésben szereplő úriembert hogyan törjék meg, hogyan fegyelmezzék meg...
Kérdező, mondtam már, ne felejtsd el, hogy az, ami most veletek szemben áll, az fordítva ugyanúgy állna, az illető úriember - illetve mit is beszélek, humanoid - ugyanúgy nem tudna bizonyítani egy fordított helyzetet... mondjuk tényleg nem értem a párodat, micsoda önfegyelme lehet, engem, ha valaki meg akar ütni, az a minimum, hogy elkapom a kezét, már csak reflexből is... és addig nyilván nem engedem el, amíg le nem tesz a szándékáról. De mondom, ez minimum...
47/108 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy az önbizalom az első lépés a sikerhez. Apa is ezt mondja.
2014. febr. 14. 14:11
48/108 anonim válasza:
Persze kérdező meg a nagy pofára eséshez is. Bár gondolom jövő hónapban a lottót is megnyered ugye. Tipikus tini vagy aki azt hiszi a Föld körülötte forog, de majd ráébredsz mennyire nem.
49/108 anonim válasza:
Kérdező #47, valóban jó dolog az önbizalom, de azért arra vigyázni kell mindig, hogy ne csapjon át önhittségbe, és mások lenézésébe.
50/108 A kérdező kommentje:
Arról nem én tehetek, hogy nektek nem jött össze az élet. Ne próbáljatok demotiválni.
2014. febr. 14. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!