Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Anyán élettársa felpofozta a...

Anyán élettársa felpofozta a barátomat, mert megfogta a fenekem, feljelentsük?

Figyelt kérdés
Mármint szeretnénk feljelenteni, hogy megtanulja a helyét, de 16 évesek vagyunk mindketten, hova fordulhatnánk, ahol komolyan vesznek?
2014. febr. 14. 11:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 A kérdező kommentje:

Milyen pénzét? Munkája sincs, apukámtól kapok mindent!

Elköltöznék apához, csak anya nem engedi. Apa felesége érdekesmód normális. Ha hisztis lennék, őt se szeretném, tehát nem velem van a baj.

2014. febr. 14. 11:18
 12/108 anonim ***** válasza:
44%

feljelenthetitek, de semmi nem lesz..kivéve ha van nyoma, és látleletet vetettek

én nem értek egyet, hogy szülő előtt nem csókolózunk... a szüleim is megteszik előttünk, nem is zavar, persze nem hálószobába illő jelenettel:D

viszont ebben az esetben a hálószobában történt az eset ráadásul.

Édesanyád mit szól? Otthon lenne értelme tisztázni a dolgokat, az ajtót pedig zárni.

neked pedig kicsit leszállni a magas lóról

"megtanulja a helyét"??? szerinted hol a helye, a tulajdonképpen nevelőapádnak?

2014. febr. 14. 11:19
 13/108 anonim ***** válasza:
59%
Szinte gondoltam,hogy TE TÖKÉLETES VAGY!
2014. febr. 14. 11:19
 14/108 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet ,hogy féltékeny az öreg és azért pofozta fel?
2014. febr. 14. 11:20
 15/108 anonim ***** válasza:
56%

Azért teljesen nincs előttem a történet.

Szóval bent vagytok a fiúval a szobába, ártatlanul álldogáltok, a fiú megfogja a feneked, erre megy be nevelőapád ugye?

Hát nem hiszem, hogy ezért ütött volna. Szerintem lagalábbis hasonló korú gyermekeim vannak, akiket szintén nem az apjuk hanem az új férjem nevel.

Én ezt így tudom elképzelni.

Feküdtetek már az ágyon összegabalyodva, a fenekedet valóban fogdosta az a fiú, nevelőapád bement, utána olyan szavakkal illette a barátod, vagy veled együtt közösen, amit nem tolerált, ezért jogosan leb...ott egyet.

Nevelőapád tudod inkább érdemelne tisztelete, mint haragot részedről. Majd amikor kérsz tőle valamit, akkor jusson eszedbe, hogy milyen egy utolsó senki vagy amikor a feljelentésén gondolkozol, mert neked jogaid vannak. Szánalmas vagy kisasszony. Remélem a fiaim ilyen lányt sose fognak hazahozni.

2014. febr. 14. 11:21
 16/108 anonim ***** válasza:
80%
Remélem kérdező azért kicsit már sejted,hogy nem valami jó a gondolkodási módod?
2014. febr. 14. 11:23
 17/108 anonim ***** válasza:
72%
Jelentsétek csak fel, rátok fér hogy köznevetség tárgyai legyetek. Örülj hogy 16 éves gyerekként megengedik hogy hazavidd a kis pasidat.
2014. febr. 14. 11:24
 18/108 A kérdező kommentje:

Bejött, látta, hogy mit csinálunk és ütött, ennyi volt. Szóltunk volna, az lehet, de időnk az nem volt rá.

És mondom, az hülyeség, hogy "kérni bezzeg tudok". Hogy tudnék? Nincstelen, csak anya dolgozik. Cigire bezzeg jut. Tiszta példakép.

2014. febr. 14. 11:29
 19/108 anonim ***** válasza:
35%
Látszik itt mindenki szende szűz volt, szar életetek lehet, én is hazavihettem a " kis pasimat" 16 évesen most meg a férjem 25 évesen. Sajnállak titeket,bár biztos a saját környezetetekből indultok ki, mert titeket is lenéznek ismeretsség nélkül, részvét!!
2014. febr. 14. 11:30
 20/108 anonim ***** válasza:
32%

hát mondjuk a pofozkodásról kellett volna csinálni egy orosi látletet, ami ha jól tudom 30 ezer, és max utána mehetnétek a rendőrségre.

De így bizony csak körbe röhögni fognak..

2014. febr. 14. 11:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!