A rendőrök szoktak olyat tenni, hogy kinéznek egy embert és kitolásból is igazoltatják?
A rendőrségről alkotott törvény szerint igazoltathatnak bárkit, azt tudom, de én most nem fogom a rtv.-t megnézni, mert nem érdekel.
Tekintettel a törvény engedélyezésére, -miszerint bárkit igazoltathatnak, bármikor nem csak gyanús személyt- ezt ugye megengedi a törvény nekik, van hogy direkt rászállnak valakire és igazoltatják minden na akár kitolásból is, vagy kitolásból nem és rosszul gondolom?
Levike!
Szerintem jobban jársz, ha te nem kezdesz itt politizálni! XD
DK-s!
Ezt miért mondod?
Levike!
Ha politikai körökben mozognál, akkor milyen intézkedéseket hoznál? Mondjuk a börtönökben? Vagy a rendőrségen? :)
#65 A börtönöket stadionépítés helyett felújíttatnám, mert a Debreceni bv. az belül jól néz ki, de a legtöbb börtön magyarországon a disznóólhoz hasonlít belülről, nagyon rosszak a körülmények.
Több korházat, hajléktalanszállót építtetnék.
Árcsökkentést vezetnék be.
A rendőrök fizetését csökkenteném.
Az adófizetők pénzét jobb lenne arra költeni, hogy az őket megkárosítók jobb körülmények között bűnhődjenek?
Értem.
A rendőrök fizetését hova akarod már tovább csökkenteni? Így is csak mellékállással tudnak megélni.
Haragszol hogy fülön csípnek állandóan? 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!