A rendőrök szoktak olyat tenni, hogy kinéznek egy embert és kitolásból is igazoltatják?
A rendőrségről alkotott törvény szerint igazoltathatnak bárkit, azt tudom, de én most nem fogom a rtv.-t megnézni, mert nem érdekel.
Tekintettel a törvény engedélyezésére, -miszerint bárkit igazoltathatnak, bármikor nem csak gyanús személyt- ezt ugye megengedi a törvény nekik, van hogy direkt rászállnak valakire és igazoltatják minden na akár kitolásból is, vagy kitolásból nem és rosszul gondolom?
Most rendőri igazoltatás van. Kérem mutassa be nekem a személyi igazolványát és küldje el a winchestere teljes tartalmát átvizsgálásra.
Egy rendőr
Levi, téged nem ok nélkül vagy kitolásból igazoltatnak.
Ha már 100 igazoltatásból 99-nél semmi se történik, de 1x mégis találnak nálad valamit, akkor már megérte, nem? :)
Te, ezeket miért ide sírod el nekünk?
Értem a problémád, de te szoktad írogatni állandóan, hogy hívogatod a nyomozókat, meg leveleket küldesz elefántokról a police.hu-s címekre.
Mi lenne, ha ezt a fenti hosszú szöveget írnád\mondanád meg nekik?
Szerinted mi itt tudunk segíteni? Az illetékest kérdezd, Gyula! Úgyis megvan neked az egész kapitányságnak az elérhetősége neked!
Gondolj arra, hogy ez még mind nem olyan kellemetelen, mint a börtönben lesz.
Most még csak az utcán figyelnek.
Bent MINDIG szem előtt leszel.
Fogd fel úgy hogy ők érted vannak.Míg ennyire folyamatosan a szemed előtt vannak, addig emlékeztetnek arra hogy a helyes úton kell maradjál, vagy pedig visznek vissza a dutyiba! Ahova ha jól sejtem nem igazán vágysz vissza!
Fogd fel úgy hogy a jelenlétükkel a helyes úton tartanak!
Inkább azt mondogasd mindig nekik hogy te megváltoztál és nem akarsz visszamenni a börtönbe, úgyhogy becsületesen éled az életed, hiába is igazoltatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!