Egy átlag ember életébe belefér a havonta egyszer igazoltatás?
Csak azért kérdezem, mert minden nap akár többször is látom, hogy útszélén villogva áll a rendőrautó és beszélgetnek az autó vezetőjével, vagy akár gyalogos emberrel. Igazoltatnak.
Egy átlag embernek belefér az életébe, hogy akár egyszer, akár többször igazoltatják?
Esetleg fotót is csinálnak róla és a cipőtalpáról, akár több rendőrautó is megjelenik az egyikben a szolgálatirányító tiszt, meg nyomozók.
Levikénél napi szintű a dolog. :-DDD
Én 30 éve vezetek, ezalatt 2x igazoltattak. Egyszer általános ellenőrzés volt Budafokon, mindenkit megállítottak - másszor meg kiterelés az autópályán.
Kérdező, életemben 4 alkalommal igazoltattak sofőrként, ebből az egyikben meg is bírságoltak, mert azért állítottak le, mivel nem álltam meg a stop táblánál. Még ez utóbbi sem tartott tovább 8-10 percnél, a sima igazoltatások 2-3 percig tartottak.
Mégis mi az az életmód aminél nem fér bele valakinek az életébe, hogy havonta 2-3 percre megállítsák?
Aki olyan útszakaszon közlekedik ahol ilyen gyakori az igazoltatás, ott amúgy is sokat kell várakozni - vagy ellenkezőleg, gond nélkül lehet haladni, mert ott szoktak igazoltatni ahol sokan járnak.
Engem még soha életemben nem igazoltattak.
Mondjuk én csak 31 éves vagyok, nagyon ritkán vezetek, és nem loptam se a muszlim hitközösségtől,se iskolás gyerekektől, se senkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!