Nem lesz ennek később következménye?
Az #1 válaszolót kijavítom azzal, hogy a rendőrnek semmivel nincs nagyobb hatalma mint neked kérdező. A Jóistennek van nagyobb hatalma.
Én a multkor nem sokon múlott, hogy a kapitányságon le nem kiabáltam a nyomozókat. Nem üthet meg, nem abban a világban élünk, ke kellett nyelniük ami nem kellemeset mondtam nekik. Kész.
#3 Levike te autista, megmondtam hogy ezzel a betegséggel nem szoktak verekedni, hanem csak a sarokba ülnek.
Kérdező, az történt hogy feljelentették, aztán majd levélben kap 3x akkora bírságot.
Ha nem E jeles a visszapillantó akkor akár a forgalmi is ugorhat.
Ha 50 cm3 alatti, akkor pedig ugyan nincs forgalmi, de utast nem szállíthat.
Okos dolog volt veszekedni, most lett egy szabálysértési feljelentés, ami a helyszíni bírság legalább 2x-ese lesz. Plusz járkálhattok meghallgatásokra.
Barátod esze annyi mint a raklapnak. Meg is érdemli.
Megmondom mi lesz, és erre akár mérget is vennék: Nem lesz semmi! A barátod tökös és nem hagyta palira venni magát. Később a rendőrök nem fognak tudni bizonyítani semmit. Csak túlbuzgóak voltak és akarták, hogy legyen nyoma a napi ténykedésüknek, de annyi fáradtságot már nem ért meg az ügy, hogy helyben bevigyék a semmiért.
Megnyugodhatsz, már el lett felejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!