Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy átlag ember életébe...

Egy átlag ember életébe belefér a havonta egyszer igazoltatás?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert minden nap akár többször is látom, hogy útszélén villogva áll a rendőrautó és beszélgetnek az autó vezetőjével, vagy akár gyalogos emberrel. Igazoltatnak.

Egy átlag embernek belefér az életébe, hogy akár egyszer, akár többször igazoltatják?

Esetleg fotót is csinálnak róla és a cipőtalpáról, akár több rendőrautó is megjelenik az egyikben a szolgálatirányító tiszt, meg nyomozók.

2022. aug. 4. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Enyémbe nem, pedig átlag ember vagyok.
2022. aug. 4. 14:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem utoljára 6 éve igazoltattak házibuliból hazafelé, hogy hova-hova ilyenkor. Elmondtam, 2-3 perc volt az egész.

Amúgy Covid alatt egyszer sem igazoltattak, pedig a kijárásit is megsértettem párszor* meg maszkot sem viseltem mindig az utcán. Mástól meg hallottam, hogy naponta többször is megállították az utcán a rendőrök az otthon és munkahely között 600 méteres távon.

*első héten volt, nem is tudtam róla mert szabin voltam.

2022. aug. 4. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 tévedsz, köteles megindokolni. Más kérdés, hogy indokot mindig lehet találni, de pusztán "unaloműzésből" nem igazoltathat.
2022. aug. 4. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Levi, téged alapos okkal igazoltatnak állandóan, de ezt már múltkor megbeszéltük.
2022. aug. 4. 22:41
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
12-es: A rendőrnek semmi köze hozzá hova mész akármikor is. Csak akkor,ha bűncselekmény gyanúja áll fenn. Nem lettél volna köteles válaszolni sem, sőt ilyenkor megkérdezheted az igazoltatás okát. Ne azt írom,hogy állj ellent nekik, hanem azt, hogy mint állampolgár udvariasan jogod van megkérdezni,hogy milyen okból igazoltattak.
2022. aug. 9. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!