Le lehet anyázni a rendőrt?
Szóval megállít,mert (az én esetemben egy nagyobb gázfröccs miatt hazáig követett és ott) valami nem tetszik neki,és igazoltat.
Végig full bunko,még az utastól is elkéri az iratait (amúgy miért is???meg milyen jogon?)
Aztán azután h megkérdezed, hogy ugyan biztos úr mi szükség volt 4km-en át követnie a se*ggembe tapadva hazáig,még kiröhög hogy igy volt kedve.
Végül csak sikerült megbüntetnie mert nem talaltam a kocsiban a forgalmit. Termeszetesen az még oké is, hisz tényleg nem találtam.
Nah de egy jó ku. anyáddal elköszönhetek tőle? Persze tudok burkoltan @nyázni,de túl ostobák hogy felfogják. Szóval minek számít ha a rendőr szemébe nézel és azt mondod neki, hogy a kųrv@ @nyád mosolyogva?
Mindent lehet, csak kérdés, hogy megéri-e - mert mindennek van következménye is.
Ahogy az 1-es írta, a medvét is meg lehet rugdosni, csak számolni kell azzal, hogy visszarúg és te utána természetes halált halsz. Természetes, hogy ekkora baromságba belehal aki megcsinálja.
Elküldheted, de nem hinném, hogy megérné.
"Végig full bunko,még az utastól is elkéri az iratait (amúgy miért is???meg milyen jogon?)"
Azon a jogon kérheti el, hogy joga van bárkit igazoltatni bármikor.
Te meg mi a jó k.a anydat képzelsz egyébként magadról? Biztos egy ilyen hülyegyerek vagy mint itt is látszik. Én még alvázszámot is néztem volna meg CO2 kibocsájtást. Még lehet a nem létező forgalmid is ugrott volna.
Milyen jogon… hát ez jó volt. Beégtél a kiscsajszi előtt a szakadt BMWddel mi?! :D fuh de jót röhögtem
Mondja ezt #8 aki valószínűleg túl sok füvet szívott reggel aztán túlteng benne a liberáliskodás. Majd könyörögjön a randőr nem?! Aztán ha nincs kedved, hát nincs kedved.
Azt elfelejted hogy egy ilyet megcsinálsz egy amcsi rendőrrel, bilincs aztán vitt is el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!