Miért tagadják egyesek a holokausztot?
A számokon tényleg lehet vitatkozni, ehhez nem kell szélsőjobboldalinak lenni.
De a szélsőjobb miért tagadja? Nekik nem büszkének kéne lenniük, hogy annyit elimináltak? Mi értelme tagadni?
Egymás között nem tagadják. Amikor két ilyen beszélget egymással, akkor jót röhögnek rajta, hogy milyen jó lenne most is zsidókat lövöldözni és elgázosítani.
Amikor olyan embert akarnak meggyőzni, akinek nem igazán jön be a holokauszt, na akkor jönnek elő a tagadó nézetek.
Ez egy szabad ország, mindenki azt tagad, amit akar.
Komolyra fordítva a szót ahogy előttem írták elég kommikus eset, mert egymás között romantikusan emlegetik milyen jó lenne, másokat meg erőszakosan próbálnak meggyőzni, miszerint az egész nem történt meg.
Meg a gond nem a számokkal szokott lenni, hanem a beszámolókkal. Volt olyan, aki próbált mindenkit meggyőzni minden nemzet zsidójának más és más színű volt a füstje, így ő mindig tudta éppen milyen nemzetiségű volt az áldozat, akit elégettek.
A Holdra szállást, a gömbölyded Földet is sokan tagadják, és sokan hisznek a reptiliánokban, a chemtrailben, stb. És ebben az esetben egy olyan világot uraló erő kitüntetett, nevetséges módon törvénybe iktatott állításáról van szó, amely nem megy a szomszédba, ha nagyot kell hazudni. Szinte mindig hazudnak, mindenkit lenáciznak, leantiszemitáznak, lerasszistáznak. Nagy irodalma van a holokauszttagadásnak, és elég meggyőző érveik vannak. Pl. egy zsidó is elment egyszer Auschwitzba, és felvételt készített róla, és neki őszintén beszéltek az ott dolgozók.
Én amúgy nem tagadom, inkább a másik hozzáállást követem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!