Akik tagadják a holokausztot, azok egyébként nem tartják felháborítónak az ártatlan zsidók munkatáborba küldését?
De, felháborítónak tartom. Viszont pont az a lényeg a tagadásban, hogy az ember kételkedik a puszta létezésében is az egésznek. Vagy csak bizonyos részeiben.
Egyébként az én egyik ősömet is kivégezték a nyilasok. Hogy miért? Mert azt hitték, hogy kém... nem a származása miatt.
A jobb érzésűek valószínűleg de, annak tartják. A szar alakokat meg nem érdekli, vagy arra gondolnak, hogy ők voltak a megengedhető veszteség, de zsidó származásuk miatt még mindig megérdemelték.
Habár nem a kérdéshez tartozik, de azért értsük: a tagadók általában 2 dologban kételkednek:
1.) abban, hogy haláltáborokban kiirtották a zsidókat - szerintük csak munkatáborok voltak, ahol az embertelen körülmények között valóban haltak meg emberek, de tudatos gázosítás nem történt-,
2.) illetve abban, hogy az áldozatok száma egyezik a hivatalos magyar állásponttal (6 millió)) - a tagadók úgy gondolják, hogy ez a szám nagyságrendileg kevesebb volt.
A holokauszttagadó nem feltétlen zsidó-ellenes (persze azért gyakran az), sokkal inkább történelem-hamisító ellenesnek hiszi magát.
Jah, még valami, mielőtt belém kötnétek: én nem vagyok holokauszt tagadó (de állító sem, nincsenek hiteles információim a történtekről).
"a kifogások keresését... De
hát mi olyan jók vagyunk ebben :) másokra
terelni a problémát."
Gratulálok, jól leírtad a zsidó nép jellemzőit.
Állandó ellenségképet keresnek, őket mindenki utálja, keresik a kifogásokat, antiszemitizmus bla bla bla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!