A nácik miért tagadják a holokausztot?
A nácik nem tagadják, hanem büszkék rá.
Itthon, a hülye jobbikos-komcsik tagadják csak.
Én azt nem értem, hogy mi a baj a tagadással.
Ha valaki nem hiszi el, hogy volt, akkor nem hiszi el. Nem értem, hogy miért nem hagynak rá és miért tapossák a fejét az embereknek, hogy márpedig akkor is kötelező hinni benne, mert volt.
"A holokauszt a legborzallmasabb rémtett volt amit az emberség elkövetet."
Jó a hejesírásod.
Ezenkívül, biztos vagy ebben?
A Holokausztnál sokkal rosszabb dolgok is történtek az emberiség történelmében.
Én ismerek Jobbikosokat is, de egyikük sem tagadja, hogy a Holokausztot.
Inkább az ilyen MNA meg a hasonló szélsőjobboldali szervezetek tagjai tagadják, vagy büszkék rá.
"A nácik miért tagadják a holokausztot?"
Mert elegük van belőle, hogy a holokauszt címszava alatt jön egy zsidó, aki rámutat valakire, hogy csókolgassa a lábát és ha nem teszi meg, akkor ő egyből náci és tömeggyilkos, miközben rengeteg bizonyíték van rá, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy az hivatalosan említve van.
"Miért van az, hogy a neonácik nagy része tagadja a holokausztot?"
Mert a nagy részük úgy gondolja, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy azt sulykolják.
"Viszont egy kisebb része meg büszke rá, hogy elkezdődött a tisztogatás, de nem értek a végére?"
Ők az a kisebbség, akik miatt imádkozhatsz, hogy ne kerüljenek soha hatalomra.
Jobb kérdés:
Ha egyesek annyira biztosak benne, hogy minden stimmel a hivatalos állásponttal, akkor miért kell tiltani azt a vitát, amiben a tagadók előállhatnak a feltételezéseikkel? Csak nem félnek a vitától, hogy esetleg kiderülhet valami?
én inkább azt nem értem, hogy minek kell ezen annyit lovagolni
hogy megtörtént az tény, aki tagadja, valószínüleg azért teszi, hogy provokálja a zsidókat
"A holokauszt a legborzallmasabb rémtett volt amit az emberség elkövetet."
Ezt azért cáfolnám Tündérke.
Nézz utána a következő dolgoknak:
Zsidók bevonulása Kánaán földjére
Keresztény inkvizíció
Holodomor
Gulág
Amerikai földfoglalás
Örmény népirtás
Délvidéki magyarirtás
Erdélyi mészárlás
Vörös Khmer
Pol Pot
Ruandai mészárlás (1994)
Srebrenica 1995
Majd ha ezek mindegyikéről képes leszel legalább egy A4es oldalnyit írni, akkor kezdj el szörnyülködni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!