Miért van az hogy az emberek tagadják a holokauszt és nem kapnak érte semmit?
Miért zavar ez téged?
Szabad véleménynyilvánítás van.
Ha elmondod a szomszédoknak hogy "szerintem nem volt holokauszt" akkor nem lesz belőle baj.
Hisz gondolj bele akkor az emberek lecsukatnák a riválisaikat és ráfognák hogy holokausztot tagadtak + tanúkat is lefizetnék.
Viszont ha egy TV műsorban ország világ előtt kimondod akkor lehet belőle baj
Szerintem ennek a törvénynek semmi értelme.Úgy baromság ahogy van.
Elsősorban igen zavar!
Ami megtörtént az megtörtént!
Másodjára meg nem úgy gondoltam hogy a ˝a szomszédnak˝
han nagy tömeg előtt
Ki és mikor mondta hogy nem történt Holokauszt?
Tele lenne a média vele.
Úgy tudom senki nem tagadott holokausztot mostanában.
Ha ő úgy gondolja hogy nem történt akkor hadd gondolja úgy.
Ha kiderülne, hogy nem volt, akkor az egész ország tagadná.
Mindenkit bezárnának, még a börtönőröket is külföldről kellene hozni.
"Azért mert az országunkat egy náci beállítottságú párt kormányozza."
Hát éppen nem! Ez egy nagyon egybites bekiabálás volt.
Vicces, hogy pont az első vonatkozó jogerős ítélet után teszed fel ezt a kérdést.
2013. január 31. Tegnapi hír. A törvényben egyébként három évIG TERJEDŐ szabadságvesztés van, nem három év. A három év az három év, a három évig terjedő pedig lehet nulla is. Emberünket próbaidőre és egy holokauszt-emlékközpont felkeresésére ítélték.
A törvény pedig úgy hülyeség, ahogy van. A holokauszt tagadása egy vélemény, melynek szabad (azaz mindennemű előzetes korlátozástól és utólagos retorziótól mentes) kinyilvánítása alkotmányos alapjog. A polgári társadalom egyik legszebb vívmánya, hogy nem lehet valakit csak azért bebörtönözni, mert más a véleménye, mint a regnáló kiskirálynak. Az emberiségellenes bűnök megtörténte tagadásának büntetőjogi kategóriává tételével ezt adjuk fel. Innen már csak egy lépés a miniszterelnök véleményétől eltérő vélemény megfogalmazásának büntetése. Komolyan ezt akarjuk? (Nem, nem érdekel, hogy mennyire sért bárkit is bárki véleménye. John Stuart Mill szavaival élve: "If all mankind minus one, were of one opinion, and only one person were of the contrary opinion, mankind would be no more justified in silencing that one person, than he, if he had the power, would be justified in silencing mankind.")
Ha azt mondom „Nem volt holocaust, az egész csak cionista biznisz kitalációja!” akkor lecsukhatnak 3 évre is.
De törökök örmény népirtását meg se szabad említeni mert muszlim törökök még megsértődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!