Főleg azoktól kérdem, akik félnek, hogy ez megtörténik. Hogyan zajlana le egy újabb holokauszt?
Mindig látok olyan hozzászólást, nem csak itt a gyakorin, hogy ha a Jobbik nyer, akkor elkezdődik a zsidók, cigányok kiirtása.
Ki adná ki a parancsot? Ki hajtaná végre a parancsot? Honnan lenne fegyverük?
Az okos telefonok és az internet korszakában élünk, percek alatt eljutna az infó mindenhova és 2-3 órán belül itt lenne a felmentősereg. Én nem tudom elképzelni, hogy lenne annyi ember aki fegyvert ragadna és fegyvertelen embert legyilkolna, mert inkább hangemberek. Tegyük fel az illetőknek van pisztolyuk, gumibotjuk, vagy még az se, megérne a Jobbiknak és a végrehajtó csapatnak, hogy ez idő alatt megöljenek kb 1000 embert? Miután ideért a felmentősereg helyben kivégeznék őket, vagy bíróság elé állnának.
Tehát akik félnek egy újabb népirtástól, azok gondolkoznak ezen is, vagy csak a levegőbe beszélnek? A kérdést nem azért írtam ki, hogy veszekedjetek, csak érdekel, ki hogyan képzeli el az újabb holokausztot. Mielőtt belekötnétek, pártalan vagyok.
A levegőbe beszélnek.
Ha megfigyelted, egész Európában a baloldal politikája arra épül, hogy kitől kell rettegni, mitől kell félni, kitől kell elhatárolódni.
"Kerdezo, ne is abrandozz ujabb holokausztrol. Mi - zsidok - megegyszer nem engedjuk meg."
Az előzőhöz sem kérte senki az engedélyeteket...
"
"Kerdezo, ne is abrandozz ujabb holokausztrol. Mi - zsidok - megegyszer nem engedjuk meg."
Az előzőhöz sem kérte senki az engedélyeteket...
"
Ebben igazad van.
1. Akkor meg nem hittuk el, hogy leteznek olyan "emberek", mint akik azt vegrehajtottak vagy segitettek vegrehajtani. Ma mar tudjuk.
2. Akkor meg nem letezett Izrael Allam. Most mar letezik.
Na az ami ma megy az nem erről szól. 1 valaki mond egy marhaságot, az ország háromnegyede kimegy ez ellen tüntetni, és a világ azt mondja erre, látjátok milyen náci ország?
Amit a kérdező írt azt a hutuk csinálták Ruandában. És bizony hogy megcsinálták.
Nálunk ez nem menne olyan módon, de semmi sincs kizárva, lásd a szerbeket Boszniában.
De ami valószinűbb, hogy ha etnikai konfluktus alakul ki az országon belül (bármely EU országban) az nem így fog zajlani, az egy túlcsorduló pohár szindróma lesz és egy szőnyeg alá sepert probléma követzkezményeire elkéset védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!