Miért tagadják a holokausztot a zsidók?
A zsidók nem tagadják a holokausztot, hiszen velük történt meg. Ez olyan mintha mi magyarok tagadnánk Trianont. Nincs értelme. Ők voltak a szenvedő fél, nem mellesleg a történelem egyik legjobban dokumentált eseményéről beszélünk, úgyhogy nincs mit tagadni. Zsidóként meg pláne nem, imádják amúgy is kijátszani a Holokauszt-kártyát ha valami olyan szituáció van.
Amúgy meg ezekben (Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Izrael, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Németország, Olaszország, Románia, Svájc, Szlovákia) az országokban bűncselekménynek számít a holokausztot tagadó (vagy revizionista) nézetek terjesztése, látod, hogy Izrael is köztük van.
"nem mellesleg a történelem egyik legjobban dokumentált eseményéről beszélünk"
Ez nem igaz.
Pont, hogy (ahogy már írták) nem a zsidók tagadják, inkább a szélsőséges fasiszta emberek, akik Hitler nézeteit vallják.
Gondolom már te is láttál ilyeneket, kopasz fej, acélbetétes bakancs, pomber dzseki, üres fej és néhol felbukkan az ö általuk istenített szimbólum, a horogkereszt.
Már beszéltem egy-két ilyen alakkal és ők szemrebbenés nélkül állították, hogy már pedig Holokauszt nem volt, de olyanok is vannak akik szerint volt.
De akár milyen hihetetlen vannak olyan ateista zsidók akik tagadják, hogy volt Holokauszt. Van egy videó is egy ilyen tagról (zsidó). Ausvic.ban forgatták és próbálja bemutatni, hogy a munkatáborokban nem is öltek zsidókat, csak fogva tartották őket (hát engem nem győzött meg).
A lényeg, hogy tény, hogy volt Holokauszt és a legtöbb zsidó ezt nem tagadja.
"A zsidók nagyrésze-az igazi zsidók, rabbik-tagadják a holokausztot, hogy az megtörtént volna."
ezt az ordenáré sületlenséget honnan sikerült előszedned?
Hol vannak azok az "igazi zsidók" (a "nem igaziak" meg milyenek?), meg főleg milyen rabbik tagadják?
15:45!
A holokauszt kis betű, Hitler pedig nem volt fasiszta ahogy a követői sem.
Szerintem ez egy provokatív kérdésnek fogható fel mindaddig, amíg a kérdező nem fejti ki pontosabban, mire gondol; továbbá nem támasztja alá az állításait forrásokkal (linkekre gondolok).
Addig szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni.
A zsidók biztos, hogy nem tagadják.
2011-12-23 15:45
van pombermaci meg bomberdzseki. köszöntem.
amúgy meg acélbetétest hordanak punkok meg egyszerű metálosok is, a skinek és a nácik általában fehér fűzővel hordják (rasszizmust jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!