Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gyűlölködik ennyit a...

Miért gyűlölködik ennyit a Jobbik? :- (

Figyelt kérdés
Én még 1 éve kőkemény Jobbikosnak tartottam magam, de nekem már sok ez a gyűlölködés, gyakorlatilag a gyűlölet a kampányuk fő mondanivalója. Az oké, hogy a cigánykérdéssel tenni kell valamit, de kezdem úgy érezni, hogy a Jobbik már fűt/fát gyűlöl. Ha ilyen a nemzetközi politikája, akkor minket is gyűlölni fognak, az meg senkinek se jó.
2010. márc. 3. 15:13
 81/91 anonim ***** válasza:
44%

11:17

"Arra azért kíváncsi lennék hogy milyen módon szüntetné meg a gyökér fidesz a jobbikot."

Pl. kiderülne, hogy a jobbiknak köze van a kurucinfóhoz, a kurucinfót elmarasztalnák az ellene folyó büntetőperekben, aztán a jobbik is szépen lehúzhatná a rolót.

Demokráciában, jogállamban nem lehet a végtelenségig feszegetni a pofonládát. Aki semmibe veszi a jogot, annak előbb-utóbb jogi következményekkel kell számolnia. Ha a jobbikosok zsidóznak, gárdáznak, a kurucinfóval tartanak kapcsolatot vagy csak egyszerűen átláthatatlanok a pénzügyeik, azzal hamar elérik, hogy törvényen kívül helyezik magukat. Nem sokan fognak sírni utánuk néhány hőzöngő prolin kívül.

"Ugyanis az idő nekünk dolgozik."

Nem. A Jobbik a népszerűségét a gazdasági válságnak köszönheti, amely 2009 tavaszán érte el a mélypontját. Azóta növekszik a gazdaság. A lakosság életszínvonala ezt csak lassan fogja követni, főleg, mert a munkanélküliség csak némi késéssel kezd csökkenni. Most van mélyponton az életszínvonal, azonban az év második felében már érezhetően javulni fog.

A Jobbik esti meséje ez, hogy "válságban van a rendszer" és "radikális változás kell". Mihelyt az ország kilábal a válságból (kb. 2011-re, 2012-ben pedig már elég erős fellendülés lesz), a Jobbiknak semmi bázisa nem lesz, az emberek elfelejtik a jobbikot, mint egy rossz lázálmot.

Az idő nem nektek dolgozik, mert vágyálmaitokban 2012-re képzeltetek előrehozhott választást vagy államcsődöt, a valóságban viszont 2012 valószínűleg a nyugodt gyarapodás éve lesz.

"Majd meg látom 1-2-3 év múlva ugyanilyen elfogúltan áradoztok-e róla?!"

"Elfogultan"-nak írják magyarul. 3 év múlva a Jobbik már nem lesz sehol. A parlamentben még fog ágálni Gabika, még folyamatosan zsidózni és cigányozni fog, de a pártnak már nem lesz tömegtámogatottsága.

2010. márc. 19. 15:23
 82/91 anonim ***** válasza:
61%

10:16

"1. A fideszesek legalább annyira gyűlölködnek mint mi ill. még jobban gerjesztik a harcot ember és ember között!"

Mondj fideszes oldalt, ahol annyi cigányozás, zsidózás, hazaárulás, uszítás, gyűlölködés olvasható, mint a kurucinfón. Nem tudsz ilyet mutatni, mert nincs.

"2. Ők nem bírják elfogadni ha másképpen látjuk a dolgokat mint ők!"

A politikában már csak úgy megy ez, úgy kb. 10 ezer éve, hogy a más véleményen lévők nem örülnek neki, hogy mások más véleményen vannak, és ezt helytelenítik, és igyekeznek ezen változtatni. A módszer régen a háború, a kivégzés stb. volt, 100 éve még a bicskázás és a pisztolypárbaj, manapság pedig az internetes viták.

"3.Soha nem tudnak konkrétan válaszolni hogy miért szavaznak a fideszre, csak az Orbán-t emlegetitek megszállottan!"

Orbánt megszállottan a szocik szokták emlegetni. Meg a szociból nemrég a Jobbikba átigazolt észkombájnok.

"4.Nem akarok ilyan kétszínű igazság ferdítő emberre szavazni megint , mert az országnak gyökeresen meg kell újulni!"

Szerintem meg nem kell "gyökeresen megújulnia" az országnak. Ez egy baromság. Az emberek 70-80%-a elutasítja a "gyökeres megújulás"-okat, nagyon helyesen. Gyökeres újítók: Lenin, Sztálin, Pol Pot, Hitler, Mussolini, Rákosi, Kun Béla, Szálasi. Úgy kell nekünk egy "gyökeres megújulás", mint üveges tótnak a hanyattesés.

"5.Ja és nyugi köztetek is van mszpés, rasszista, szélsőséges, náci!"

Emeszpés a fideszesek között? Hát biztos sok van. Végülis attól fideszesek, hogy emeszpések. Ahogy az LMP-sek is tele vannak jobbikossal, a jobbikosok pedig igazából eszdéeszesek. Van eszed bőven.

"Ti is szoktatok zsidózni cigányozni és vannak olyan gondolataitok hogy felszámolni a bűnözést és új politikai nézetet kell felállítani!"

Még mindig várom a kurucinfó fideszes megfelelőjének megnevezését.

"6. Csak egy baj van hogy ha a fideszre szavaztok akkor cseszhetitek a nagyra szőtt terveiteket mind!"

Mi az a "nagyra szőtt"? Nem beszélni magyar nyelv?

"7. Ők nem fognak gyökeresen semmit sem változtatni"

Nagyon helyes. Semmi szükség debil gyerekek világmegváltására.

Radikális gyerekek gyökeres változásért harcolnak:

[link]

"Szebb jövőt , ja és nem haragszom senkire azért mert a fideszre szavaz! Ezért kérlek ne is ellenségeskedjetek, mert nincs értelme egymás haját tépni azért mert másképpen lát az ember társa!"

Nem "másképpen látsz" dolgokat, hanem közveszélyes és potenciálisan hazaáruló pártot imádsz.

De nem haragszom rád, mert ki fogod nőni.

Egy nemrég megjelent közvéleménykutatás szerint a tanulók 32%-a jobbikos, a diplomásoknak 6%-a, így kijön az átlag, hogy a 18-29 éveseknek a 15%-a. Amikor az ember elvégzi az iskolát és dolgozni kezd, akkor kijózanodik, mert megérti, hogy a valóság nem esti mese.

2010. márc. 19. 15:34
 83/91 anonim ***** válasza:

Na neee magyar tanárúr kérem neee... itt és most nem a helyes írás a lényeg nem azon van a hangsúly hanem a mondanivalón! Arra pedig látom szépen ráharaptál! Majd ígérem kiírok egy olyen kérdést is a kedvedért ahol helyesírás javításán van a hangsúlly! Ha már itt tartunk az Orbán úrral is ez a baj hogy nem mindig arra válaszol amit kérdeznek tőle:).

Ha a fidesz annyira jót akarna az embereknek ahogy ők állítják magukról, akkor 8 év alatt miért nem lépett fől drasztiikusabban az mszpé ellen. Az hogyan lehet hogy olyan fasza gyerekek, mégis szinte végig verte az mszpé 20 év alatt a támogatottságával.Van egy olyan érzésem ez Viktorod miatt van!

A jobbik pár év allatt meg töbszörözte önerőből(nem az állam vagyonból) a támogatottságát, ilyen trófeát egyik párt sem könyvelhet el magának az elmúlt 20 év alatt, jaaa...de még csak ilyen összefogást sem! Haragszik rá mindenki aki még hinni akar a letünt, elmúlt, begyöpösödött eszmékben."Hallgass mint a sír, ne üsd bele az orrod a politikába" "a politikát meg az állami vagyont bízd ránk,mi tudjuk mit kell vele csinálni" "bízzál bennünk megoldunk mindent hiszen mi vagyunk a mindenható kormány" "te csak ülj a seggeden és dolgozz mi tudjuk mit csinálunk" "van a jó meg a rossz egyszer fidesz másszor pedig mszpé, soha nincs más lehetőséged!!!"

A legfontosabb hogy 20 éve lopják az országodat és eddig soha de soha nem foglalkoztak ennyire az elszámoltatással mint amióta a Jobbik ezt szlogenként használja(meg is teszi majd)!!!Egy jó pár hiba van a te Viktorodban...az hogy amikor beszél mellé beszél,és látni a szemében hogy ő aztán leszar nagy ívben mindenkit, csak elmondja amit el kell és hazamegy boldogan a villácskájába. Nincs benne semmi vér lázító semmi düh még akkor sem amikor arról beszél hogy az mszpé tönkre tette az országunkat a nemzetünket csődbe vitte.Olyan általános vérmérséklettel beszél erről. Ja igen ez a ti szlogenetek is"mszpé tette tönkre az országot"! Ne kend a Jobbikra légyszíves hogy ők ennek köszönhetik a sikerüket!!! Talán a fidesz nem ennek fogja köszönni a sikerét????? Tudod mikor a Jobbikra támadsz, gondold át rátok ugyan azok a dolgok nem igazak-e !!!!!Mert bár helyesen írsz és szépen fogalmazól, de fingod sincs a demokráciáról a szólás szabadságról akkor a nemzeti érzelmekrőlstb.. még sorolhatnám!Egy az úr neked mindenek felett Orbán megtestesűlt igazságosztó! Kérdezd már meg tőle ha tudod hogy vajon egy igaz hitű tiszta lekületű ember akiben dúl az igazságérzet, az miért tér ki mindig a" lesz elszámóltatás" válasza alól??!!Várom gyönyörű kidolgozott válaszod! Addig is szebb jövőt:)!

2010. márc. 19. 21:58
 84/91 anonim ***** válasza:
...még mindig én. Most utólag átlátom már én is kicsit elkapkodot elnyomkodott helyes írási hibáimat...lehet majd megint látványosan javítani tanár úr! Mert az nagyon fontos hogy nem tud helyesen írni a JOBBIKOS válaszoló.....a többi meg nem számít!
2010. márc. 19. 22:03
 85/91 anonim ***** válasza:

"itt és most nem a helyes írás a lényeg nem azon van a hangsúly hanem a mondanivalón!"

A helyesírás ("helyes írás") valóban nem a lényeg. Csak éppen a rossz helyesírásod mutatja, hogy nem olvasol, nem írsz rendszeresen. Azaz műveletlen vagy, primitív vagy, akárcsak a többi jobbikos. A legtöbb jobbikosnak csapnivaló a helyesírása, hiszen műveletlen prolikról van szó.

"Ha a fidesz annyira jót akarna az embereknek ahogy ők állítják magukról, akkor 8 év alatt miért nem lépett fől drasztiikusabban az mszpé ellen."

Mi lett volna a drasztikusabb "fől"lépés?

Konkrétumokat lenne jó hallani, ennek az ócska jobbikos kampánydumának semmi értelme.

Én is megkérdezhetném, hogy ha a jobbik annyira tudta, hogy mit kellett volna tenni a Gyurcsány-kormány ellen, akkor miért nem tette? Hol volt a jobbik? Miért csak pofázott a jobbik cselekvés helyett?

"Nincs benne semmi vér lázító semmi düh"

Ha ez a te szemedben hiba, akkor egyszerűen beteg vagy. Menjél pszichiáterhez.

"Egy az úr neked mindenek felett Orbán megtestesűlt igazságosztó!"

Láthatóan elég sok évet lehúztál korábban emeszpésként ahhoz, hogy a szokásos klubrádiós-népszavás-népszabis klisékre jobbikosként is emlékezz :)))

2010. márc. 20. 14:46
 86/91 anonim ***** válasza:

Látom megpróbálsz ebből erényt kovátsolni magadnak:)Légy boldog te túl képzett proli. Hidegen hagy a saját magadnak felállított helyesírási kényszered. Egyébként kettőnk közül szerintem te vagy az ellenségesebb így mindjárt saját magadat húztad csőbe a kérdésre itt a válasz te magad. A stílusod(tudálékos-akaratos),a válaszaid (provokatív-ellenséges), a nemzeti meglátásod (csőlátású vagy-és megszállott). Nem a jobbikkal van a baj hanem az ilyen emberekkel mint te.Egyszerűen ti nem tudjátok elfogadni a megvilágosultabb új nemzeti felfogást! Én nem sértegettelek téged, te viszont ezzel próbálsz fölényhez jutni a válaszaidban. Nevetséges vagy mert észre sem veszed hogy te magad cáfolod a válaszaiddal a fel tett kérdést:)))

"Miért gyűlölködik ennyit a Jobbik? :- ( "

Kettőnk közül lehet hogy te helyesebben írsz, de intelligensebb nem vagy egy cseppet sem túl képzett irodista!

Helyes írás jelentése szerinted = okosabb vagyok mindenkinél,én látom jól a világot mindenki más leszarva, bárkit legyalázhatok földbe tiporhatok ez alapján! Mindezt holmi kisebb helyesírási hibákért?! Te intelligencia csődőr és nyelvtan tanár(nekem ez jut rólad eszembe)!

Miért is kell a vérlázító tulajdonság a szavak mögé és a tekintetbe? Akkor most leírom neked a különbséget te túl képzett? Kinek hiszel keresztkérdés következik személyre szabottan csak neked.

1. válasz: Ha egy befolyásos ember akiben majdnem a fél ország bízik még mindig.... bele néz a kamerába látszatra is jól lakottan higgadtan, és azt mondja ( mintha csak egy pohár vízről beszélne) hogy "lesz elszámoltatás, de nem ez a legfontosabb amiről beszélni kéne"....

2. válasz: Egy kevésbé népszerű emberke(köszönhető ez a médiának a pártoknak és félelmüknek) kamerába néz és láthatóan izzik a tekintete és tényként kezeli hogy márpedig "lesz elszámoltatás mert a nemzetünk ellen nagy lopásokat folytattak itt 20 kerek évig, és ezért radikális változást kell végbe vinni a politikai szférában "...nem is folytatom mert csak pozitív felemelő emlékeim vannak ha az úri ember beszél.....

Gondolom te az első választ szimpatikusabbnak találod:)!

Válasz erre:

"Azaz műveletlen vagy, primitív vagy, akárcsak a többi jobbikos. A legtöbb jobbikosnak csapnivaló a helyesírása, hiszen műveletlen prolikról van szó."

Ezzel a mondatoddal körülbelül több száz ezer embert becsméreltél le úgy, hogy ismersz személyesen maximum 20-at. Nos akkor ki az ellenséges, és ki nem fogadja el a másik véleményét?!!!

Kérdésem feléd!

Ti tényleg azt hiszitek hogy ti vagytok az ária faj a (figyesz)? Egyszerű elmélet alapján. Ha nőtt a támogatottsága a pártotoknak, márpedig nőtt..akkor ugye te sem gondolod komolyan hogy nem szavaz rátok ki ábrándult mszpés egy jó pár!!?? Szebb jövőt!!!

2010. márc. 20. 19:31
 87/91 anonim ***** válasza:
Ha már addig eljutottál hogy helyesen írsz akkor fogalmazz ahhoz méltón is légyszíves,és ha konkrétumokat akarsz "jobbik program" vedd már a fáradságot hogy a te jövőd érdekében is elolvasod azt, ha már egyszer te úgy is rengeteget olvasgatsz állításod szerint!Köszi a válaszod előre is:)
2010. márc. 20. 20:45
 88/91 anonim ***** válasza:

tegnap 19:31

Gondolom, ezt a tagolatlan szósalátát részegen vagy betépve írtad.

Ha kijózanodtál, fuss neki megint, talán akkor ki is derül, mit akartál mondani :))))

2010. márc. 21. 01:31
 89/91 anonim ***** válasza:

Válaszolok szívesen neked ismét(bár türelem az kell hozzád nem mondom). Tudod a gyermekeknek is van egy ilyen védekező mechanizmusa, hogy el kell mondani nekik többször valamit hogy megértsék. Ők így védekeznek a felnőttekkel szemben:)

Ha tényleg olyan olvasott vagy akkor megtanulhattad volna követni más-más akár egyszerűbb menetű észjárást, akkor most nem lennél bajban. Nem mindig a túl komplikált észjárás a megfelelő megoldás....Írok egy most aktuális példát nagyon remélem sikerül számodra érthetően kifejtenem a lényeget!

Mikor megszületünk nem döntöttük még el hogy melyik párt programját eszméjét fogjuk a legszimpatikusabbnak találni életünk folyamán.Ugye egyet értünk ebben???? Az ember él egy pár évet eltelik a gyermekkor, lassan kirepülsz a családi védettség alól.Önálló életet élsz, elmész dolgozni stb...lassan érdekelni kezd a politika mert már kezded átlátni felelősen gondolkodni, állást akarsz foglalni valamelyik politikai oldalon. Csak két nagy párt jöhet szóba szavazásnál, ha nem akarod hogy a szavazásoddal a másik pártnak kedvezz mert minden szavazat számít nyomják a süketelést a médiában folyamatosan. Egyébként az összes párt hatalmi harcot vív egymással-egymás ellen, hogy elnyerjék a tömeg a választok szavazatait.

Úgy gondoltam 98-ban hogy bedőltem döntöttem....nem mondok párt neveket direkt, mert ekkor még független voltam csak simán jót akartam magamnak az országunknak. Sokat ígért a párt akire szavaztam meg is nyerték a választásokat! Talán nem történt annyi elprivatizálás az ő 4 évük alatt de nem változott az ország helyzete (stagnált),és az ígéreteik nagy részét be sem tartották.....persze hogy csalódtam sok ember társammal együtt.Jött 2002-es választások...A még hatalmon lévő kormányzó párt elnöke teljesen begerjedt, mert érezte a vesztét. Hiszen jól tudta ő maga is, hogy az emberek nagy része elégedetlen volt az elmúlt 4 év beígért de meg nem valósított programjával..Csalódtam jó magam is bennük, már nem kajáltam a szövegét a színpatikus jobboldalnak, és még feltűnt az is hogy egyre agresszívabb ádáz politikát folytatott baloldal ellen. Akkoriban ezt a politikust"Hitler" jelzővel illette a média és ez által az emberek(az ha jól tudom nácizmus megteremtője volt).Mondom magamnak te "Géza"nekem nem jött be az elmúlt 4 év politikája, és ráadásul ellenszenves is lett az akkor még kormányon lévő demokrata vezető! Ekkor mint kiábrándult független szavazó, most teszem a voksomat a másik nagy pártra mert ők akkoriban higgadtak megnyerőek voltak hiszen a közvélemény kutatások által felmért eredmények, és a tények által igazolt elégedetlenséget a nép körében nekik játszott. Gondoltuk mi naiv független szavazók, hogy 4 év pihenő után csak összeszedték magukat ezek a galád(baloldaliak),és most már nem csak ígérgetnek ők is hanem tanultak a jobboldal hibájából pofára eséséből aztán tesznek is valamit.Igen rájuk szavaztam (balekoldalra) jövőnk és az országunk jobbá tétele érdekében. Nem voltam soha megszállott jobb-bal oldali soha és soha nem is lennék az!!! Én nem ebben mérem a jót meg a rosszat! A tényeket látni kell függetlenül külső szemmel, csak így tudsz jó döntést hozni a nemzet érdekében! Azóta eltelt még egy választás ,(és több milliárd hiány az állam kasszában) persze szavazatom nélkül,és azt láttam hogy két hazudozó népámító nagyhatalom játszadozik a szavakkal szítják az embereket egymás ellen közben a háttérben szétlopták az országunkat hiszen jól tudjuk tényként kezeljük hogy tolvaj mind egytől-egyig . "Játsszák az egyszer én vagyok a jó egyszer ők színjátékot".....és még mindig belőlük akarunk új kormányt új lehetőséget,és új politikát választani....szörnyen ostobának tartom azt az embert aki még elhisz ezeknek a tolvajoknak egy szót is. Most pár év után itt egy új lehetőség új remény amire szükségük van most nagyon az embereknek a nemzetnek! Egyben biztos vagyok hogy ez a párt akár kikből is áll, akár kik is vannak benne, biztosan nem követtek el annyi bűnt a nemzetünk ellen mint amennyit a másik kettő! Tekintetükből látszik hogy tetteiket ígéreteiket készek végbe vinni bármi áron is. Itt csak tenni lehet, a tétlenkedés már nem jöhet szóba! Bízom bennük de nem magam miatt hanem mindannyiunk az ország érdekében teszem, mert sok elvakult aki még most is azt hiszi annak született ami, és ezen nem is akar makacsul változtatni hogy ne hívják árulónak....na ezt nagyon ostobának tartom aki így gondolkodik, mert én nem az oldalt nézem hanem azt hogy ki tesz végre a nemzetünkért valami oltári nagy dolgot......hogy jobban éljünk mint valaha! Remélem érthető voltam!

2010. márc. 21. 13:24
 90/91 anonim ***** válasza:

"Talán nem történt annyi elprivatizálás az ő 4 évük alatt de nem változott az ország helyzete (stagnált)"

Nem tudsz olyan 4 évet mondani Magyarország történetéből, amikor "stagnált" az ország helyzete. A valóságban nincs változatlanság. Szóval már innentől tévedés, butaság, amit írsz.

"A még hatalmon lévő kormányzó párt elnöke teljesen begerjedt, mert érezte a vesztét."

Ásítozva olvasom tovább... most következik a lecke felmondása. Mint ha 2002-es népszabikat olvasnék. Dögunalom.

"Akkoriban ezt a politikust"Hitler" jelzővel illette a média és ez által az emberek"

Ti. a könnyen befolyásolható és irányítható buta prolik, például te.

Nem tudlak sajnálni a hülyeségedért. Ugyanis te vagy a felelős azért, ha könnyen irányítható és rászedhető vagy. A te bajod, és elsősorban magadnak ártasz vele.

"A tényeket látni kell függetlenül külső szemmel, csak így tudsz jó döntést hozni a nemzet érdekében!"

Annyira naiv vagy, hogy az siralmas. Szomorú, de nem tudok rajtad segíteni. Persze, függetlenül szemlélni a tényeket. Blablabla.

"két hazudozó népámító nagyhatalom játszadozik a szavakkal"

Ha ennyit látsz a politikából, akkor nem neked való. Magas neked, meghaladja a képességeidet. Sajnálom.

"Tekintetükből látszik hogy tetteiket ígéreteiket készek végbe vinni bármi áron is."

Szóval a tekintetükből látszik, hogy jobbak. Azaz beleszerettél a lángoló tekintetű Gabikába.

Nem érzed, milyen szánalmas ez? A "tekintetükből látszik", viccnek erős :)))

"Itt csak tenni lehet, a tétlenkedés már nem jöhet szóba!"

Hát akkor "tegyetek", ha "tenni kell". Előre szólok, hogy ha ez a "tett" törvényellenes lesz, pl. kukagyújtogatás, merénylet, hídelzárás vagy más efféle, akkor a rendőrség fog titeket, nagy hazaffyakat kezelésbe venni.

"én nem az oldalt nézem"

Elhiszem. Hanem a pálinkás poharad fenekére szoktál nézni, legalábbis a zilált és gyermeteg szöveged ezt juttatja az eszembe :)))

Mégegyszer, röviden, hogy megértsd: indulatos, ostoba söpredék vagytok, és ha megpróbáljátok felforgatni a demokratikus rendet, akkor a rendőrséggel gyűlik meg a bajotok. Nem, nem hősök vagytok, hanem hőbörgő alkeszek.

2010. márc. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!