Miért gyűlölködik ennyit a Jobbik? :- (
Figyelt kérdés
Én még 1 éve kőkemény Jobbikosnak tartottam magam, de nekem már sok ez a gyűlölködés, gyakorlatilag a gyűlölet a kampányuk fő mondanivalója. Az oké, hogy a cigánykérdéssel tenni kell valamit, de kezdem úgy érezni, hogy a Jobbik már fűt/fát gyűlöl. Ha ilyen a nemzetközi politikája, akkor minket is gyűlölni fognak, az meg senkinek se jó.2010. márc. 3. 15:13
61/91 anonim válasza:
NEM ÉRTEM MIÉRT NEM ÚGY ÍRTAD KI A KÉRDÉST HOGY KI AZ AKI GYŰLÖLI A JOBBIKOT???!!!EGYSZERŰBB,ÉS NYÍLTABB LETT VOLNA MERT ITT SPECIEL ERRŐL ÍRTOK FOLYAMATOSAN...!éS AKKOR MOST MEG KÉRDEZNÉM HOGY KI IS A GYŰLÖLKÖDŐ VALÓJÁBAN???!!!HÁT PERSZE HOGY MINDENKI EGYTŐL EGYIG, NEM CSAK A JOBBIKOSOK!!!! DRÁGA EGYSZERŰ GONDOLKODÁSÚ MAGYAR BARÁTAIM,MÉG JÓ HOGY GONDOLKODUNK EGYÁLTALÁN!
62/91 anonim válasza:
A kérdés az hogy mért gyülölködik ennyit a jobbik?
63/91 anonim válasza:
Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél....
64/91 anonim válasza:
Az LMP egy undorító cigányvédő párt mint az SZDSZ, a főoldalukon is már az van írva hogy a romák, a romák, szegény romák, inkább szegény magyarok akiket vidéken a romák brutálisan meggyilkolnak!Ne szavazzunk már az SZDSZ reinkarnációjára emberek!
65/91 anonim válasza:
Te logikailag herélt agyú kérdező (provokátor)!!!! Amit beszélsz az már a nemzetünk ellen szól teljes mértékben!!! Áruld el te intelligencia csődőr, hogy hány évesen osztod itt az észt a politikáról meg a gazdasági helyzetről?!!Még olvasni is gyomor forgató amiket itt összehordasz csak azért hogy saját magadat győzködd a jobbik ellen.....Nem hogy szánalmas de egy igazi buta tanulatlan manipulált ember vagy akik az érdektelen csőcseléket képezik ma Magyarországon!!!!!!!!!!
66/91 A kérdező kommentje:
Egy Jobbikos megnyilatkozását olvashattuk.
2010. márc. 14. 17:02
67/91 anonim válasza:
Menny az anyádba idióta kérdező
68/91 anonim válasza:
nagyon ráérős ember lehetsz, hogy itt provokálsz de parlmnetbe úgyis bejutnak akármit csinálhatsz, hahaha, fogtad?? bejutnak!!!
Szebb Jövőt!
69/91 anonim válasza:
"de parlmnetbe úgyis bejutnak akármit csinálhatsz, hahaha, fogtad?? bejutnak!!!
Bejutnak, na és? Közröhej tárgyai lesznek, nagy dicsőség!
70/91 anonim válasza:
Csak annyi lesz ha bejut a jobbik... nekik fogjátok köszönni majd ti is azt hogy a fidesz nem karba tett kézzel fogja irányítani az ország további kiárusítását és ha nem is nagy örömmel de fényt derítenek majd jó sok elprivatizált pénzre és bűnösre!!!! 2-3 év múlva visszatérnék erre a vitára szívesen veletek okos kis művelt fideszesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!