Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gyűlölködik ennyit a...

Miért gyűlölködik ennyit a Jobbik? :- (

Figyelt kérdés
Én még 1 éve kőkemény Jobbikosnak tartottam magam, de nekem már sok ez a gyűlölködés, gyakorlatilag a gyűlölet a kampányuk fő mondanivalója. Az oké, hogy a cigánykérdéssel tenni kell valamit, de kezdem úgy érezni, hogy a Jobbik már fűt/fát gyűlöl. Ha ilyen a nemzetközi politikája, akkor minket is gyűlölni fognak, az meg senkinek se jó.
2010. márc. 3. 15:13
 51/91 anonim válasza:
Te szerencsementes,a jobbikból ábrándultál ki?.B+ eddig te hol a f...sz ba éltél?neked jobb lenne ha minden maradna ,mert a média ,meg a komcsik ezt égetik a retinádba.nézzegesd a jutubot azt rájösz(:
2010. márc. 3. 17:27
 52/91 anonim ***** válasza:
Röhejes, ahogy itt a Jobbik ún. "programjáról" vitatkoztok. Tök mindegy mi áll abban a letölthető pdf-ben, annyira még Vonáék sem idióták, hogy ne tudnák, bármit beleírhatnak, úgysem lesz belőle semmi. Mégis, ki engedné valaha is a hatalom közelébe a Jobbikot? Nekik nem fognak lapot osztani!
2010. márc. 3. 17:45
 53/91 A kérdező kommentje:

"Lemondott a Jobbik bicskei elnöke, akit a Magyarok Nyilai-ügyben gyanúsítottak meg."

Na ennyit a Jobbikról. A Jobbik ugyanolyan szemét börtöntöltelék banda, mint az MSZP.

2010. márc. 3. 18:19
 54/91 anonim ***** válasza:

én még sosem láttam gyűlölködni a jobbikot, maximum jobbikkal szimpatizáló egyéneket, az pedig nem a jobbik bűne, h néhány idióta ráharapott a lejárató kampány nácizására meg fasisztázására és azt hiszi, hogy őt képviseli a jobbik

de gyűlölködik itt mindenki, sőt, a jobbik ellen uszítva gyűlölködik minden más párt, a nagy ellenségek is képesek összefogni ellene, és uszítják a népet...rettegnek, hogy egy "külsős" belelát majd abba a mocsokba, amit a Parlamentben hagynak maguk után...

ne néhány jobbik szimpatizáns és pletyka alapján ítéld meg a pártot, hanem olvasd el a programot, és menj el lakossági fórumokra....nézd csak meg bátran, emnnyire gyűlölködnek a Jobbik valódi tagjai, vezetői...

2010. márc. 3. 18:20
 55/91 A kérdező kommentje:

"Lemondott a Jobbik bicskei elnöke, akit a Magyarok Nyilai-ügyben gyanúsítottak meg."

Na ennyit a Jobbikról. A Jobbik ugyanolyan szemét börtöntöltelék banda, mint az MSZP.

2010. márc. 3. 18:23
 56/91 anonim ***** válasza:
te nagyon gáz vagy kérdező....beakadt a lemez? azt hiszed, hogy most mekkorát frenkiztél? ekkora balféket...
2010. márc. 3. 18:54
 57/91 anonim ***** válasza:
32%
A jobbik a gyűlölködő, sötét tahó prolik pártja. A frusztrált, primitív csőcseléké, olyan embereké, akik nem voltak hajlandók tanulni és dolgozni, ezért sikertelenek, és most ezért a zsidókat, cigányokat, meg a "multikat" és az összeesküvéseket hibáztatják. Alkeszpárt. A Jobbik egyébként gyűlöli Magyarország nagy részét (a nemjobbikos 90%-át).
2010. márc. 4. 05:43
 58/91 anonim ***** válasza:
51%
pajti te gyűlölködsz itt de nem is kicsit. szánalmas a kérdésed és a hazudozásod.....
2010. márc. 4. 09:39
 59/91 anonim ***** válasza:
49%
Remélem törlik a kérsédt provokacio miatt
2010. márc. 4. 19:44
 60/91 A kérdező kommentje:
Provokáció... istenem. Nincs a kérdésben semmi provokáció.
2010. márc. 5. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!