Miért gyűlölködik ennyit a Jobbik? :- (
ma 19:20
Ha a Fidesznek többsége lesz, akkor az országnak egy erős jobboldali, konzervatív, rendpárti kormánya lesz.
Vagyis ha a nacionálkomcsi pártocskátok egy rossz mozdulatot tesz, úgy fogják betiltani, hogy gabikának még sírdogálni sem lesz ideje. Fideszes kormány idején nincs olyan lötyögés, mint most, gárdákkal meg más olcsó játékokkal hülye gyerekeknek :))))
Most még élvezzétek ki, hogy liberalizmus van, egy hónapot még bohóckodhattok, utána ennek vége :)))))
ma 13:29
Felhőtlen szórakozás lesz ettől kezdve a parlamenti közvetítés, ahol a pártotok begőzölt suksükölő prolijai próbálnak majd nadrágos ember módjára bonyolult jogi kifejezéseket használni, de mindhiába, mert akadozik a nyelvük a vegyespálesz miatt :))))
Meg majd nézhetjük Gabikát hetente a tévében, ahogy két házelnöki rendreutasítás közt feszt leleplezi Cion Bölcseinek újabb ármányos összeesküvéseit. :)))
Nagy égés lesz a Jobbiknak a parlamenti jelenlét, és 2014-ben, amikor kiesnek a parlamentből, senki sem fogja sajnálni őket, még a mostani legelvakultabb fanok se.
Én tegnap először hallottam beszélni Vonát az Origo élő közvetítésében. Csak úgy véletlenül elindítottam a videót és azt hallom, hogy valaki torka szakadtából beleüvölt a mikrofonba és fröcsög a nyála... nem is tudom mit ordibált, érteni se lehetett. Aztán elkezdett dadogva beszélni valami nagyon vicces hanglejtéssel, mintha minden szót kérdőszóként ejtett volna ki, vagy nem is tudom. A szakszavakba rendre belebukott (mondjuk összesen 2 szakszót használt).
A beszéd végén kiderült, hogy ő volt Vona Gábor. Mondanom sem kell, azt hittem, hogy ez csak valami vicc :D De most halál komolyan az a részeges ordibáló emberke Vona?
Arra azért kíváncsi lennék hogy milyen módon szüntetné meg a gyökér fidesz a jobbikot. Ugyanis az idő nekünk dolgozik.Amíg a fidesz stagnál szimpatizánsilag addig ez az új szélsőséges párt szépen gyűjti azokat lassan lekőröz titteket kedves bállványimádók! Nem lehetünk örökké elnyomva! Majd meg látom 1-2-3 év múlva ugyanilyen elfogúltan áradoztok-e róla?!
Szép éveket!
(lekőröz = leköröz; titteket = titeket; bállványimádók = bálványimádók; meg látom = meglátom; elfogúltan = elfogultan)
A Jobbik lufija magától fog kidurranni. Most van a maximumon, több szélsőségre hajló szavazó nincs Magyarországon, az emberek többsége normális viszonyokat és normális, békés megoldásokat akar. A Jobbikot nagyon gyorsan fogja otthagyni a mostani szavazóinak nagy része is, mihelyt bekerülnek a parlamentbe. Kormányozni ugyanis nem fognak, az ordibálással, zsidózással, cigányozással, antiglobalista demagógiával meg csak kiröhögtetik magukat. Nevetségessé váló és a józan többség által megvetett párttal senki sem fog szívesen közösködni, úgy fognak tőle elhúzódnia az emberek, mint a leprásoktól. Az ún. programjukból semmi sem lesz és ez nagyon hamar le fog esni a legtöbb mai Jobbikosnak is.
hát az, szánalmas hazudozó banda...
Olvassátok el a Jobbik programját, és ajánlom a www.jobbiktv.hu -n meghallgatni a márc. 15-öt és elgondolkozni rajta...
1. A fideszesek legalább annyira gyűlölködnek mint mi ill. még jobban gerjesztik a harcot ember és ember között!
2. Ők nem bírják elfogadni ha másképpen látjuk a dolgokat mint ők!
3.Soha nem tudnak konkrétan válaszolni hogy miért szavaznak a fideszre, csak az Orbán-t emlegetitek megszállottan!
4.Nem akarok ilyan kétszínű igazság ferdítő emberre szavazni megint , mert az országnak gyökeresen meg kell újulni!
5.Ja és nyugi köztetek is van mszpés, rasszista, szélsőséges, náci! Ti is szoktatok zsidózni cigányozni és vannak olyan gondolataitok hogy felszámolni a bűnözést és új politikai nézetet kell felállítani!
6. Csak egy baj van hogy ha a fideszre szavaztok akkor cseszhetitek a nagyra szőtt terveiteket mind!
7. Ők nem fognak gyökeresen semmit sem változtatni mert nekik ez így jó volt és jó is lesz még 4 évig!
Szebb jövőt , ja és nem haragszom senkire azért mert a fideszre szavaz! Ezért kérlek ne is ellenségeskedjetek, mert nincs értelme egymás haját tépni azért mert másképpen lát az ember társa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!