Tisztában vannak az "Én nem megyek szavazni mert senki se jó" féle emberek azzal, hogy a "tartózkodásukkal" gyakorlatilag a Fideszre szavaznak? (nekik kedveznek)
amugy teljesen egysdzerü a magyarázat! NINCS OLYAN PÁRT AKIRE LEHETNE SZAVAZNI! innentől kezdve nekem teljesen mind1 hogy melyik van kormányon és melyik lop... mért szavazzam meg h a Jobbik lopjon? mér szavazzam meg h az Mszp? mér szavazzam meg h a Fidesz?
nekem mind1 melyik fog hamis igéretekkel kecsegtetni nekükn... sztem akik nem szavaznak , többnyire igy gondolják...
1. sorold fel te is az összes pártot és, hogy miért nem akarsz rájuk szavazni
2. mutasd meg nekem azt a hozzászólásomat amivel a jobbik felé akarlak lökni
köszönöm a válaszodat előre is!
elöször is, egy szóval sem emlitette hogy a Jobik felé szeretnl lökni, csak felsoroltam a mai "aktuális" pártokat ( bár a jobibk még nincs kormány közelbe )
mértnem szavazok egyikre se?
1. a fidesztől nem hallottam még nagyon okokat mért szavaznék rájuk, csak azt hallotta tölük (pl kampányplakátaik) hgy az mszp mért rossz , vizont helyette alternativát még nem hallottam tölük
2. mszp, az mszp probál megszoritani, de azt meg rossz helyről teszi hisz nem a sovány gyerektől kellene elvenni a kaját , hanem a "dagiktól" ha érted a metaforát...
3. jobbik programjai közül 1-2vel ha egytértek (ami igaz a többi párt bizonyos részeire h egyetértek vhol velük) de nekem tul demagóg..
a kisebb pártok, Szdsz, MDF, LMP pedig egyrészt esélytelennek tünik, br MDFnél azért a Bokros az nem kicsi név...
ezért nem tarto egyik pártot sem alkalmasnak arra h bizalommal tegyem ráuk a szavazatmat... tudom hogy mind1 jobb vagy baloldal nem az országot haem a saját zsebüket fogják szolgálni..
nem értelek, azért mert valaki esélytelen, akkor már ki is esik?
de ez kevés indok, hogy esélytelen, belehalsz ha olyanra szavazol aki nem kap nagy adag szavazatot?
Ismerősöm is mindig kis pártokra szavaz, a nagyokban ő sem lát semmi jót, illetve most talán LMP-ben.
nagyon sokan gondolkodnak úgy mint te, hogy nem kell a kicsi mert esélytelen, így kicsi is marad.
minden párt lop aki bent van vagy lesz. ez külföldön is így van. de láss csodát, külföldön van olyan párt aki tesz is valamit
ez itt se lehetetlen.
mint mondtam ha neked/nektek mind1, hogy lopnak, akkor mind1 az is, hogy ki lop, tehát mit vesztetek azzal, ha adtok egy esélyt valakinek aki még nem bizonyított?
"OFF(?): +1 LMP"
mármint?
Mármint: Nem tudom, mennyire offtopic, de hadd döföm ide: LMP-re szavazok én is a semmi helyett, és lehetünk még páran.
Más: "nem igérnek ugy agybafőbe meg mindent"
Szerencsére előttünk a csudajó net, képesek és hajlandóak vagyunk a kelleténél is több időt szánni rá, hogy minden fellelhető picipártot körbeelemezzünk józan észre támaszkodva, és beszélgessünk barátainkkal, ismerőseinkkel róluk. Ó, tévedtem, még nem tartunk itt...
""akkor legközelebb ne hagyd ki a Jobbikot a példából
mert itt vagyunk!
szerencsétlen"
szánalmas vagy a gyerekességeddel.
mellesleg beavatlak, hogy jobbik szavazó vagyok."
hát nem nagyon látszik a hozzáállásodon....
ilyen ember... ááá
nem mondom hogy ilyen ember inkább ne is szavazzon a jobbikra...
és te vagy a szánalom
még neked áll feljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!