Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tisztában vannak az "Én nem...

Tisztában vannak az "Én nem megyek szavazni mert senki se jó" féle emberek azzal, hogy a "tartózkodásukkal" gyakorlatilag a Fideszre szavaznak? (nekik kedveznek)

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
ezek az emberek pedig sokszor azzal jönnek, hogy mennyire rossz a fidesz mennyire rossz az mszp. így mégis őket erősítik.
2010. febr. 2. 16:07
 12/74 A kérdező kommentje:

"Nem más pártnak kampányol a kérdező mint a dicsőséges, fenséges, makulátlan MSZP-nek! Tapsot neki!"

egyrészt nem kampányolok, az mszp-nek meg főleg nem nagyon hülye.

de tudod mit? kampányolok az alábbi pártoknak itt ebben a kérdésben:

jobbik, lmp, mdf, szdsz, kétfarkú kutya, civil mozgalom, összefogás és akiket még nem soroltam fel.

2010. febr. 2. 16:09
 13/74 anonim ***** válasza:
16%

Figyelj, azt sem tudom mi az FIDESZ, de komolyan, annyira nem érdekel a politka hogy azt el sem tudod képzelni. Egy szót sem értek az egész baromságból. Úgyhogy hagyjál békén másokat menj szavazni, politizálj.

Nekem sosem volt bajom az országgal jobban mint mással. Nem vagyunk gazdagok sőt, de még sosem volt problémánk. És ha olyan kedvem van akkor nem fogok itt lakni, nem azért mert szemét vagyok, hanem mert egy másik országban van valami ami jobban érdekel, vagy jobban tetszik. Ennyi. Pá

2010. febr. 2. 16:13
 14/74 anonim ***** válasza:
37%
miért számít az hogy hány százalékkal nyert ha már egyszer nyert?
2010. febr. 2. 16:22
 15/74 anonim ***** válasza:
35%
Azért mert nem mindegy hogy 2/3 lesz vagy csak egyszerű többség. Vagy van még 100 féle variáció.
2010. febr. 2. 16:32
 16/74 A kérdező kommentje:
ha 2/3-adban győz, akkor utána lehet,hogy 20 évig esély sem lesz leváltani őket (mert bebiztosítják magukat), vagy esélyt adni más pártoknak.
2010. febr. 2. 16:35
 17/74 anonim ***** válasza:
10%

"nem kampányolok, de ha te nem szavazol akkor a fideszt erősíted"

Szóval büdös szoci vagy. Köszönöm a választ, erre voltam kíváncsi :))))

2010. febr. 2. 16:35
 18/74 anonim ***** válasza:
13%

"ha 2/3-adban győz, akkor utána lehet,hogy 20 évig esély sem lesz leváltani őket"

Ami elsősorban a hozzád hasonló idióta baloldaliakat zavarja.

2010. febr. 2. 16:36
 19/74 A kérdező kommentje:

szerintem látszik, hogy kik az agresszívek, nem én.

szerintem a kérdés egyértelműen leadja, hogy nem a fideszesekre vagyok itt kíváncsi.

2010. febr. 2. 16:39
 20/74 A kérdező kommentje:
mellesleg nem vagyok szoci. FŐLEG szoci nem.
2010. febr. 2. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!