Tisztában vannak az "Én nem megyek szavazni mert senki se jó" féle emberek azzal, hogy a "tartózkodásukkal" gyakorlatilag a Fideszre szavaznak? (nekik kedveznek)
Én meg az antifideszesekre, antimszpsekre, antijobbikosokra stb. nem vagyok kíváncsi.
Ne a másik szapulásával próbáljunk már utat törni magunknak, hanem azzal, hogy a saját értékeinket domborítjuk ki!
Pont ezért van ez a sok ember, akinek már szavazni sincs kedve. Mert mindenhonnan csak azt hallja, hogy a FIDESZ így hazudik, az MSZP így akar mindent lenyúlni, a Jobbik így náci, az SZDSZ így zsidó, az MDF úgy Bokros.
Ha rajtam múlna, akkor a kampányolásban betiltanám a más pártokról való beszélést.
Beszéljen mindenki arról, hogy az ő pártja miért lenne jó, ne arról, hogy a másik miért lenne rossz!
L
igen ezzel egyetértek.
bár azért kell, hogy nyilatkozhassanak a pártok amásikról, hogy miért rossz a másik programja mivel nem értenek egyet, de speciel amit a fidesz az mszp-vel karöltve csinál az szánalmas, a gyerekes egymásra mutogatás.
de a legszánalmasabb az, ha valakit ez nyer meg. sokan nem is kíváncsiak ki mit tudna tenni, csak arra, hogy ki tud jobban mocskolódni és ez alapján döntenek szinte.
kis válasz:
"Az "Én nem megyek szavazni mert senki se jó" féle embereket ez abszolút nem érdekli.
Nekik tökmindegy, hogy ki alakít kormányt, mert szerintük mindegyik ugyanolyan rossz.
Attól nem fognak elmenni szavazni, hogy te megmondod nekik, hogy ezzel a FIDESZt segítik. Attól még nem fognak reális jövőképet látni egy pártban sem. "
nem az a lényeg elsősorban, hogy kampányoljak itt ,hogy ERRE szavazz meg ilyenek.
Hanem az, hogy akik azért nem szavaznak, mert nem tetszik nekik a fidesz meg az mszp, és így azt hiszik, hogy őket nem érheti felelősség, hogy rosszra szavaztak, vagy egyszerűen nem tetszenek nekik a pártok, gyakorlatilag SZAVAZNAK. speciel jelenleg így a tartózkodással a fideszre szavaznak, azzal, hogy hagyják őket nagyobb előnyhöz jutni. Ha úgy úgy érzik, hogy ez így jó, akkor rendben, bár akkor már tisztább lenne odaikszelniük a fidesz mellé nem?
felsoroltál 3 pártot a sok közül, gratula, és a többi?
de gondolom hisztizni azt majd fogsz, hogy "kevés a fizu", "elviszik a házat", "nem leszek nyugdíjas" stb ugye?
Talán be kellene vetni a római módszert, az ókorban is remekül működött.
Ha rossz volt egy uralkodó, fogták, megölték, újat választottak helyette. Az új uralkodó pedig, okulva elődje sorsán, sokkal bölcsebben próbált uralkodni. Ha neki se jött össze, őt is felkoncolták. Uralkodójelöltekben nem volt hiány soha.
Azért elég szégyen hogy a "félművelt barbár" ókori emberek jobban értettek a meredek politikai helyzetek megoldásához, mint a "modern felvilágosult" homo sapiens sapiens. Lehet lepontozni a válaszom, de ez akkoris nagyon cinkes.
18:36
nem telt el 8 év az utolsó választás óta, és le lesznek szavazva nem sokára. pedig nem 20% nem ment el szavazni hanem több mint 50%, szóval 20 évig bebiztosították magukat elvileg. tehát wtf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!