Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tisztában vannak az "Én nem...

Tisztában vannak az "Én nem megyek szavazni mert senki se jó" féle emberek azzal, hogy a "tartózkodásukkal" gyakorlatilag a Fideszre szavaznak? (nekik kedveznek)

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, sorold fel nekem az összes pártot aki indulni készül, hogy melyik miért rossz.

Neked nem is lesz jó így sohasem ilyen hozzáállással.

Elhiszem? hát nem hiszek annak aki már bizonyította, hogy nem tartja be. de másoknak megadom az esélyt.

2010. febr. 4. 19:59
 52/74 anonim ***** válasza:
39%

Milyen a hozzáállásom?

A helyzet az, hogy alapvetően pozitív ember vagyok, magával az országgal sincs semmi bajom, boldogan élem mindennapjaim, csak látom azt, hogy egyik politikus sem jobb, mint a másik. De nem csak a politikusokról van itt szó, hanem bármilyen vezető beosztású emberről. Az a baj velük, hogy magyarnak születtek. A magyaroknak pedig az a legfontosabb,hogy minél többet tudjanak zsebre tenni. Nem a pártokkal van bajom. A politikusokkal.

2010. febr. 4. 20:02
 53/74 A kérdező kommentje:

"akkor legközelebb ne hagyd ki a Jobbikot a példából

mert itt vagyunk!

szerencsétlen"

szánalmas vagy a gyerekességeddel.

mellesleg beavatlak, hogy jobbik szavazó vagyok.

2010. febr. 4. 20:02
 54/74 A kérdező kommentje:

és azzal a politikussal miért van bajod aki még nem volt bent? neked nem mind1, akkor, h ki lop odabent?

ha esélyt adsz valakinek, akkor mi lehet a legrosszabb? az ,hogy nem változik semmi és az is bemegy lopni.

de ha esélyt adsz, akkor lehet, hogy az akire voksoltál, talán a lopás mellett tesz is valamit.

de ha egy kis pártra szavazol aki nem fog bejutni, akkor nem támogattál benne senkit, hogy lophasson, viszont gyengítetted azok táborát akik alapból lopni vannak bent. érted?

az se lenen gond, ha lenne bent a parlementben egy halom kisebb pártból pár ember, lenne aki figyeli a többit.

Kicsit szerintem luxus hagyni, hogy egy párt érvényesüljön csak nem? Mert te gyakorlatilag hagyod.

én is hagytam sok éven keresztól ,mert éretlen voltam és fiatal.

Mondd azt, hogy fiatal vagy nem érdekel a politika, nem értesz hozzá, nem látsz bele, éretlen vagy hozzá. És akkor békén hagylak. Viszont ha belelátsz a dolgokba, hogy mi történik, akkor nem megfutamodni kellene.

2010. febr. 4. 20:07
 55/74 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem megfutamodás. Az a helyzet, hogy te ragaszkodsz a hülye kis elképzelésedhez, és mindenkit meg akarsz róla győzni. De ez sajnos nem fog menni. Mit tanácsolsz? Szavazzak a Jobbikra?

Sajnos láttam már olyat, hogy valaki Európában igencsak radikális nézeteket vallott, és kiírtott 6 millió embert származási alapon.

Persze ne legyen igazam. De a történelem ismétli önmagát...

Nekem ez nem kell.

2010. febr. 4. 20:12
 56/74 A kérdező kommentje:

egysíkú vagy mint a legtöbb ember itthon.

nem mondtam ,hogy szavazz a jobbikra, de ha neked csak 3 párt létezi, ha ennyire szűk látókörű vagy.

ha arra se vagy képes, hogy válassz egy pártot...(megjegyzem, hogy jelenleg 14 készül indulni a nagyobb pártokon kívül, ebből 8 tuti eljut odáig, hogy indulhat is)

2010. febr. 4. 20:16
 57/74 anonim ***** válasza:
0%
Tudodmit?Legyen igazad,ha ettől boldog vagy. Legyek egysíkú. Akkor sem megyek szavazni.Továbbra sem látom értelmét.
2010. febr. 4. 20:18
 58/74 A kérdező kommentje:
nincs szuper életed ugye?
2010. febr. 4. 20:21
 59/74 ceri ***** válasza:
Kedves kérdező, hagyd a fenébe. Ha Jobbikos vagy neked az a jó, ha kevesen mennek el. Akit meg nem érdekel az ország sorsa, az úgy sem megy el. Csak azt nem tudom, akkor ide minek irkál az ilyen.
2010. febr. 4. 20:34
 60/74 A kérdező kommentje:

nézd, lehet, hogy erősíti a jobbikot a tartózkodó ember, valóban, de jobban erősíti a fideszt és én igen félek a 2/3.os többségtől. nem normális. egy pártnak sem szabadna ekkora többségben lennie. a sok fideszes persze vihog és örülne neki, mert gyerekes módon csak azt látják benne, hogy "nah mi nyerünk, bibibi", nem gondolnak bele jobban.

a jobbiknak is jobb lenen és a többi kis pártnak is, ha nem kerülne ekkora többségben a fidesz, mert később bekavarhat még.

2010. febr. 4. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!