Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számolda. Kinek nem sikerült...

Számolda. Kinek nem sikerült még kiszámítania?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
0%

A te villanyszámlád = ország sorsa

....

2010. jún. 10. 22:13
 62/69 anonim ***** válasza:
Tehát akkor én örüljek, hogy kevesebb lesz a fizetésem, miközben a nagy jövedelműek kevesebbet adóznak? Mert az ország érdeke ezt kívánja? A Fidesz szerint velük Mo. 100 %-a jól jár, de ez már most dőlni látszik. Ennyit az adócsökkentésről. Ez nyíltan adónövelés. És az adózók 90 %-a tartozik ebbe a körbe.
2010. jún. 10. 22:16
 63/69 anonim ***** válasza:

Olvass má egy kicsit feljebb.

Aki meg a villanyszámlát mondta, az MSZP alatt kezdődtek az ilyen gondok, ergo szóval örülök, hogy neked jó volt, amint az eredményekből láthatod elég sok embernek nem. Tehát vagy nem igaz, vagy nem tudsz gazdálkodni a pénzzel, vagy én hallucináltam a választást.

2010. jún. 10. 22:20
 64/69 anonim ***** válasza:
71! CSak annyit még, hogy két napja még oldalakon keresztül bizonygattad nekem, hogy nem fog csökkeni a fizetésem, épphogy csak le nem hülyéztél. Most az utolsó nekem írt válaszoddal megcáfoltad saját magad. Azt se tudod mit irogatsz össze-vissza, mert a Fidesz mondta, csak szuper lehet. Remélem, kiszélesedik még az évek előrehaladtával a csőlátásod.
2010. jún. 10. 22:49
 65/69 anonim ***** válasza:
Mint mondtam olvass már egy kicsit feljebb, ne csak engem de engem is. -.- Istenem...
2010. jún. 10. 22:50
 66/69 anonim ***** válasza:

Hát én is ezt mondom, istenem... Egyik nap ezt mondja, másik nap azt...

És ne vegyenek ki a zsebemből 8.000 Ft-ot. Szerinted ha jogosult vagyok adójóváírásra, mennyi lehet a jövedelmem? Messze van a jótól, ahogy te írtad. Neked fogalmad sincs a dolgokról. Te egyáltalán tudod, mire válaszolsz, vagy csak cetlikről másolod be a szövegeket?

2010. jún. 10. 23:02
 67/69 anonim ***** válasza:
0%

ma 23:02

Emigrálj már, unalmas a rinyálásod.

2010. jún. 10. 23:42
 68/69 anonim ***** válasza:

:DDD

Nézd, én ettől jobban nem tudom neked elmagyarázni, gyanítom senki és amint látod más már meg sem próbálja, csak én vagyok ekkora idióta, hogy próbálkozom. Szóval nekem ebből elegem volt, ha nem hiszed hát nem hiszed, majd meglátod. Szia!

2010. jún. 11. 13:15
 69/69 anonim ***** válasza:
Én is látom értelmét, hogy tovább vitázzak veled, hisz kiderült, hogy teljesen sötét vagy. Ugyanerre a dologra szöges ellentétét válaszoltad másik kérdésnél, ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a dolgokról. Ja, és olvasd vissza a villanyszámlás válaszolót, a Fidesz alatt nem tudta fizetni a számlát. Szövegértés se megy.
2010. jún. 11. 13:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!