Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számolda. Kinek nem sikerült...

Számolda. Kinek nem sikerült még kiszámítania?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:

82

Ő ezt úgy képzeli el, hogy majd a jóságos Viktor meglódítja mindenki fizetését. Az lett volna a tisztességes, ha ezzel kampányolnak, mert nem hiszem el, hogy 3 nap alatt dobták össze a koncepciót. Ja, hogy akkor nem lett volna kétharmad? De mégegyszer: ők vannak kormányon, olyan adórendszert találnak ki, amilyet akarnak, csak akkor legyenek őszinték, mert azt hallgatjuk négy éve, hogy "hazudtaknappaldélbenestemondjonle".

2010. jún. 10. 13:05
 12/69 anonim ***** válasza:
0%
Végre a sok direkt minimálra taksált barom beszopta:)))Miért kell többet adózni annak aki tesz a jövőjéért, nem hajlandó azzal megelégedni, hogy lejárt a műszak és vége, megyek haza?Ha keres tíz misit, akkor is adózzon 16%-ot, ez így fer...Itt mindenki csak sírni tud!
2010. jún. 10. 13:22
 13/69 anonim ***** válasza:
Bemásoltam 100 kérdéshez, egyébként HVG-nél keresd, de mint mondtam forrás nélkül is logikus, de ha neked megnyugvás, akkor HVG, máshol is mondta, máskor is, de hogy nincs az az isten, hogy én most ezt keresgessem, az biztos. Egyébként még ma is hallottam a híradóban (vagy olvastam? fene tudja már, de még ma is összefutottam ezzel a hírrel).
2010. jún. 10. 13:22
 14/69 anonim ***** válasza:

Na végre itt a 40-es....

Túl sok helyre kell figyelnem egyszerre, szal mostmár jól jön, ha valaki hasonlóképp tudja képviselni ezt az álláspontot és nem csak engem nyaggatnak.

Egyébként google a barátotok, nem hiszem el, hogy nem találtatok semmit.

2010. jún. 10. 13:24
 15/69 anonim ***** válasza:
A hvg-s cikket én is olvastam, ott egy gazdasági szakember nyilatkozott, hogy szerinte valamit kompenzálnia kell a kormánynak, ha nem akar tömeges bércsökkenést. De a Fidesztől senki se nyilatkozta. Ma 4 híradót láttam, Rtlklub, Tv2, Mtv, Hírtv. Egyikbe se volt erről szó. Akkor miről beszélsz? Honnan szeded? Mert az, hogy logikus, az nem érv. Orbán az egyórás parlamenti beszédében még csak nem is említette.
2010. jún. 10. 13:28
 16/69 A kérdező kommentje:

Orbán Viktor határozottan a bérek befagyasztásáról beszélt,nem pedig bármilyen kompenzálásról.

A versenyszférában meg akkor se tud beleszólni a bérek alakulásába,ha még ma szentté avatják...

Hozzáteszem hosszú évek tapasztalatai -és nem valamiféle csodavárás-alapján elmondhatom,hogy a magánszektorban a fizetésemeléseket mindig az állami alatt tartották(most tekintsünk el a csúcsmenedzserektől és apucipicifiaigazgatoktól,meg attól a néhánytól,akiknek tényleg van teljesítmény a fizetésük miatt),tehát könnyű kiszámítani,hagy mennyi lesz ez két év múlva.

Természetesen nem most kívánják bevezetni,majd akkor,ha az emberek meg lesznek puhítva annyira,hogy ezt is lenyeljék.

Csak nem fog menni...

Sose felejtem el azt a riportot,amiben Gyurcsány nyilatkozta,hogy hazugság,hogy az emberek nagy része minimálbérből él,biztos feketén dolgozik.Pedig igen,abból él-különben nem adósodtak volna ennyire el.Orbán ugyanezt a hibás utat követi,ugyanezért fog megbukni...

2010. jún. 10. 14:01
 17/69 anonim ***** válasza:

A HVG egy forrás, kompenzálásról pedig szó volt. Őszintén mondom, hogy nem tudom neked megkeresni, de mint mondtam még ma reggel is összefutottam vele és Orbán a 29 pontja felsorolásánál amikor az adóról beszélt akkor is megindokolta a 2 évet. Na most maga az indoklás egyértelmű utalás erre, de ha én tévedek ezzel kapcsolatban mondjátok meg és javítsatok ki.

Másrészről mi a búbánatos francért akarná később bevezetni, ha nem akarna kompenzálni? Ilyen fizetések mellett ez kivitelezhetetlen lenne és ezzel ő is tisztában van. Ha nem akarna, MOST vezetné be, de a hitetlenek kedvéért az önkormányzati választások után, de erről szó sincs.

A lakosság mint mondtam most is lenyelné, mert én speciel az azonnali bevezetését is támogatnám, én a többkulcsosat tartom igazságtalannak, nem az egykulcsosat, gyanítom nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel.

Ha ez nem volt elég indok nézzetek utána, nekem sem időm sem energiám keresgetni, de ha lesz, akkor ígérem bemásolom ide nektek.

2010. jún. 10. 14:46
 18/69 anonim ***** válasza:

"Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a közszolgálati televízió reggeli műsorában a műsorvezető azon felvetésére, mi szerint, ha egy söralátéten elfér az adóbevallás, akkor nem szerepelhetnek benne a kedvezmények, azt mondta, egyrészt az átállás fokozatos lesz. A kedvezmények máshol jelennek meg, például a vér szerinti rokonok közti legtöbb pénzmozgás (öröklés, gyermekekről való gondoskodás) után nem kell majd adózni, másrészt az új adórendszer révén fellendül a gazdaság, így növekednek majd a bérek, ami kompenzálni fogja az adójóváírás megszűnését."

Ez elég vagy keressek mást? Azt hiszem ez elég, bár távolabbra mutat, mint amiről én beszéltem, de a tényeken nem változtat, ha gondoljátok arról is keresek amiről én magyarázok, de nem gondolom, hogy szükséges, de ha úgy gondoljátok nagyon szívesen.

2010. jún. 10. 14:52
 19/69 A kérdező kommentje:

és mitől fog fellendülni?

Azt már nem is merem kérdezni,mi a túrót fognak örökölni,a kisemmizettek ,bankhitelt?

Én meg nyerni fogok a lottón..ennyi erővel.

Tudod elhinném,hogy csupán az optimizmus szól belőled,de te folyamatosan a fideszt fényezed,így hiteltelen vagy .

Az én véleményem szerint az ember mindig önmagától és nem akármilyen párttól kapja meg azokat a javakat az életben,amiket szeretne-kivéve ha a párt pénzeli.

Nincs olyan szervezet,ami nagy tömegeknek megfelelne,MINDIG egy szűk réteg az,ami profitál.

Ez egy örökérvényű dolog,ezt próbálod megcáfolni,csak éppen annyira felkészületlen vagy,hogy képtelen vagy rá.

A 40%-os,aki nyíltan leírja/bevállalja,az sokkal őszintébb,habár nekem személy szerint nem szimpatikus,de mégis leírja,lesz@rja a panelprolikat,a minimálbéreseket,sőt kifejezetten örül,hogy vége a jóviláguknak.Na még ő is különb nálad ennyivel.Valahol igaza is van.Hosszú évek során engem is sokan kiröhögtek,hogy amíg ők munka után hazamentek és kiöltözve sétálgattak,vagy beültek a tv elé,én mentem gürizni a földre.Volt hogy domesztosszal mostam a ujjaimat,mert a munkahelyemen nem volt elfogadható az elszíneződött ujj...de mégse vagyok kárörvendő most,mert nem így szabadna magukhoz téríteni ezeket az embereket.Meg kellene tanítani őket arra,hogy gondoskodni tudjanak magukról.Ezt az iskolákban kellene elkezdeni,de még mindig nem itt tartunk....és ehhez két év messze nem elég!

A te álszent szöveged,hogy majd jó lesz,majd VIktor megteszi-amikor tudjuk,hogy nem TEHETI meg,pont ezért visszataszító számomra.

2010. jún. 10. 15:25
 20/69 anonim ***** válasza:
Igen, keressél tovább. Egy darab cikket vagy egy tévéfelvételt szeretnék látni arról, hogy Orbán vagy más Fideszes politikus kompenzálásról beszélt. És akkor elhiszem.
2010. jún. 10. 15:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!