Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számolda. Kinek nem sikerült...

Számolda. Kinek nem sikerült még kiszámítania?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

Arra kértek írjak linket arról, hogy hol beszéltek a kompenzálásról. És ez így volt. Közölted, hogy bár ez jó, de biztos én írtam, mert nincs mögötte link. Most, hogy nincs mibe belekötni, belekötsz ebbe.

Nem vagyok jósnő, nem tudom mivel lesz kompenzálva, én is csak a saját feltételezéseimet tudom megosztani, mivel a kompenzálásról csak így beszéltek a hogyanról nem, addig mégis honnan a jó francból kellene tudnom?

A feltételezéseimet ha gondolod nagyon szívesen elmondom, már többször is elmondtam, de ez az egyéni véleményem, nem biztos, nem tudok mire hivatkozni, csak találgatásra, ha úgy is megfelel, akkor nagyon szívesen.

2010. jún. 10. 16:30
 32/69 anonim ***** válasza:
Egyébként erről pedig amit most mondtál, tény és való igazad van, csak nem erről beszéltem. Gondolom a fentebb említett monológra céloztál vele, de erről is van véleményem, viszont erről aztán tényleg nem tudom érdekel-e, feleslegesen nem írogatok.
2010. jún. 10. 16:32
 33/69 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltél, már kívülről fújom, minden híradóban ez megy. De te napok óta fújod, hogy senki se fog kevesebbet hazavinni, mert ezt mondták Orbánék. Ezek szerint mégse mondták (legalábbis eddig)? Mégiscsak a te fantáziád szülte? Egy kis ellentmondásba keveredtél magaddal? Ahhoz képest jól leszóltál mindenkit, aki a fizetéscsökkenés miatt aggódik, köztük engem is.
2010. jún. 10. 16:34
 34/69 anonim ***** válasza:

Mert ezt mondták Orbánék...mégis mi nem világos??? Mi ezen az ellentmondás? Magyarázd már el nekem. Mit jelent a kompenzálás szerinted? Azt, hogy megszívod? Szerintem nem.

A kompenzálás hogyanjáról nem tudok neked mit mondani, mert nem vagyok jósnő és politikus sem. Mégis honnan a jó istenből kellene tudnom róla? Mint mondtam van róla egy elképzelésem, ha érdekel megosztom, helyesnek tartom, ha nem nem. Akár erre is hivatkozhatnék, de nem erre hivatkoztam. Aggódsz a fizetésedért, holott kompenzálás ígértek...Miért???

2010. jún. 10. 16:36
 35/69 anonim ***** válasza:
Ja és én nem feltételezem, hogy nem tartják be az ígéreteiket.
2010. jún. 10. 16:39
 36/69 anonim ***** válasza:
Hol mondták? Mikor? Akkor erről linkelj be valamit, hogy kompenzálás lesz! Mert amit előbb bemásoltál, az nem az volt!
2010. jún. 10. 16:40
 37/69 anonim ***** válasza:

Az csak egy volt, és utaltam is rá, hogy ez csak egy és nem arról szól, amiről én beszéltem, csak kapcsolódik hozzá. Könyörgöm nem nézel TV-t???? (Meg tudom érteni, ha nem, de pl. én ma reggel is a kompenzálásról hallottam) Másrészről továbbra is, miért várna éveket?

Megjegyzem erről az adórendszerről nem most esett szó először, itt az oldalon is volt ezzel kapcsolatban száz meg száz kérdés. Orbán Viktor ahogy kihirdette a 29 pontjában ezt, azt mondta fokozatos lesz -> Mit gondolsz miért? Ez is magát a kompenzálást jelenti. (Bocs, most nem fogom kikeresni azt a teljes beszédet és kiemelni ezt a részt, azt sem tudom melyik honlapon van fent egy az egyben, de ott elmondott mindent, ami igenis ezt jelenti és ha belegondolsz még logikus is).

Könyörgöm mondd már meg miért félsz ettől??? Komolyan...Még a Jobbik is támogatta,gondolod, hogy nem járna a szája pont a Jobbiknak, ha ez nem így lenne? Most őszintén. Ha nem így gondolod azt is mondd el.

Ne haragudj ha nem tudok mindenre rögtön válaszolni, nem megakadást jelent, de dolgozom és így van időm csak.

2010. jún. 10. 16:50
 38/69 anonim ***** válasza:
Tehát nem tudsz linket. Felfogtam így sokadjára.
2010. jún. 10. 16:52
 39/69 anonim ***** válasza:
(Bocs, most nem fogom kikeresni azt a teljes beszédet és kiemelni ezt a részt, azt sem tudom melyik honlapon van fent egy az egyben, de ott elmondott mindent, ami igenis ezt jelenti és ha belegondolsz még logikus is).
2010. jún. 10. 16:53
 40/69 anonim ***** válasza:

Amit még leszögezek mielőtt azért azt hinné valaki, hogy támogatom a minimálbéresek kompenzálását: Nem támogatom.

Eddig azok támogatták gyakorlatilag őket, akik adóztak helyettük.

2010. jún. 10. 16:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!