""A minimálbért illető kérdésre azt mondta: lesz emelés, mint minden évben, a cél, hogy senki nettó keresete ne csökkenjen""
Mi győzne meg téged?
(Csak azért, mert lehet,hogy olyan is van csak nem mutatta még senki).
Két napja erről beszélgetek veled, nem rémlik? Eltörlik az adójóváírást, ami 11.340 Ft, ezt nem kompenzálja a 2 % adócsökkenés. Tehát kb. havi 8.000 Ft-tal kevesebbet kapok egy hónapban.
Mellesleg nem vagyok szoci, ahogy utaltál rám egy másik kérdésben. Az a baj veletek fideszessekel, hogy aki nem veletek van, az csak "szoci" lehet.
És hogy sírba tettelek volna a kérdéseimmel. Az a te kudarcod, ha nem tudod tényekkel alátámasztani az álláspontodat. Ne írd le megint, amit már 20x leírtál, mert az új adótörvények már konkrétumok, ma pedig volt valami homályos egymondatos ígéret, amit törvénytervezet nem támaszt alá.
21:59
Alkalmazotti kedvezmény
Nem csak minimálbérnél, hanem kicsit több bérnél is jóváírható.90-100e nettónál még igencsak számít a havi 15e.
Ja, az meg nem a mi problémánk ha te semmit sem hiszel el, akkor ne hidd el. Érdekel is engem...
A forrásaiddal tettél sírba, meg a "bárki tehet idézőjelet". Annyira kreatívnak tartasz, hogy kitalálok egy ilyen szöveget, amivel 2 perc alatt lebuknék, mert a google nem találja? Ne viccelj már...
Az 59-esnek van igaza, kár a gőzért..
12:42
Adott rá okot. Volt már kormányon. Nem mindig tudtam kifizetni a villanyszámlát.Most egy pár évig ki tudtam, de nem ez a tendencia.
Ja és dolgoztam eleget, most ugyanúgy.
Ápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!