Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számolda. Kinek nem sikerült...

Számolda. Kinek nem sikerült még kiszámítania?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:

Nézd, én elfogadom a kritikát, ameddig az kulturált, a tiéd az, így oké, elfogadom. Én nem így látom, és ez puszta optimizmus. Ha a Jobbik terjesztette volna ezt elő, akkor ugyanígy állnék hozzá. A legboldogabb akkor lennék, ha a MIÉP tette volna meg, de sajnos ez már a múlt :(

Egyszerűen nem adott okot rá a Fidesz, hogy így lássam a világot ahogyan te.

Gondolom te is mezőgazdasággal foglalkozol többek között, így meg tudom érteni az elkeseredésedet, de látod, nem mindenki van ilyen világnézettel, amivel te vagy, holott szintén ezzel foglalkozik.

A 40%-ost én is imádom, tetszik ahogyan beszél, az 59%-ost még inkább, én viszont nem vagyok ilyen. Távol álljon tőlem, hogy olyat írjak, hogy nem érdekelnek mások meg leszarom a panelprolikat, bár ezerszer kifejtettem már, hogy én nem engedném, hogy élvezzék az elkövetkezendő előnyöket azok, akik újra az MSZP-t akarták. Ez a legdurvább amit én mondani szoktam.

Mivel nem vagyok politikus, csak egy egyszerű hétköznapi ember, így pontosan én sem tudom neked meghatározni, hogy mi hogyan fog történni és miként, de nem látom azt, ami miatt nem alakulhatna így.

Elfelejtitek, hogy nem 1 pont van, ami az adó, hanem 29, a többi 28 is ott van még.

Felesleges pesszimistán állnotok a dologhoz, bár akkor majd jobban örültök, de én még tudok hinni. Túl fiatal vagyok ahhoz, hogy ne higgyek senkinek és gyűlöljek kivétel nélkül minden politikust. Orbán spec. nem adott okot rá, Vona sem, Csurka sem. Ha ők mondták volna, ugyanezen a véleményen lennék, csak itt bevett szokás ez az Orbán király meg egyebek, holott szerintem e tekintetben ő a legkevesebb, ha fogalmazhatok így.

2010. jún. 10. 15:58
 22/69 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak pedig: Az a gáz, hogy nem jelöltem a forrást? A szöveget nem én írtam, idéztem. Nem gondoltam, hogy ez ekkora probléma.
2010. jún. 10. 16:01
 23/69 anonim ***** válasza:

"és mitől fog fellendülni?

Azt már nem is merem kérdezni,mi a túrót fognak örökölni,a kisemmizettek ,bankhitelt?

Én meg nyerni fogok a lottón..ennyi erővel."

"Ki az aki adózott? Kinek az adójából fizették azt, amiből ti is részesültök? Mi történik ha róluk leveszik a terheket? Több pénzük marad, előrelépnek, fejlesztenek, munkahelyet teremtenek -> csökken a munkanélküliség -> csökkennek a munkanélküli segélyre a kiadások -> adózik, mert lesz munkája -> emelkedik a gazdaság.

Melyik ponttal nem értesz egyet?

Azt pedig még egyszer elmondom, hogy NEM most lesz megvalósítva, tehát NEM mostani fizetésekkel kell számolni.

A másik dolog pedig már inkább és szubjektív, de szerinted nem diszkrimináció, hogy aki többet tanult többet dolgozik az többet fizet? Szerintem nem ezért tanult vagy dolgozott senki."

Ezt kérlek ne vedd magadra, nem személyesen neked szól,de gondoltam veled is megosztom.

Egyébként Szijjártó nem csak az öröklésről beszélt, nem csak azt másoltam be.

2010. jún. 10. 16:05
 24/69 anonim ***** válasza:
Ja még valami, tudom, hogy nem tartozik ide, meg nem is a téma része és semmi. De ki semmizte ki a kisemmizetteket?
2010. jún. 10. 16:08
 25/69 anonim ***** válasza:
Azért nem írsz forrást, mert nem tudsz.
2010. jún. 10. 16:09
 26/69 anonim ***** válasza:
NEM LÁTTAD HOGY IDÉZTEM?????? Ott van az idézőjel wááááá....nem magamtól fogalmaztam meg, de ha ennyire boldogtalan vagy, akkor előkeresem honnan másoltam. Akkor megnyugszol????
2010. jún. 10. 16:09
 27/69 anonim ***** válasza:
Idézőjelet én is tehetek bárhova. De nem tudsz egy linket se berakni, hogy honnan idéztél.
2010. jún. 10. 16:10
 28/69 anonim ***** válasza:

"Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő a közszolgálati televízió reggeli műsorában a műsorvezető azon felvetésére, mi szerint, ha egy söralátéten elfér az adóbevallás, akkor nem szerepelhetnek benne a kedvezmények, azt mondta, egyrészt az átállás fokozatos lesz. A kedvezmények máshol jelennek meg, például a vér szerinti rokonok közti legtöbb pénzmozgás (öröklés, gyermekekről való gondoskodás) után nem kell majd adózni, másrészt az új adórendszer révén fellendül a gazdaság, így növekednek majd a bérek, ami kompenzálni fogja az adójóváírás megszűnését."

[link]

2010. jún. 10. 16:11
 29/69 anonim ***** válasza:
Mondd, most örülsz??? Googlebe nehezedre esett volna bemásolni a szöveg elejét??? Akkor magad is rájöttél volna...
2010. jún. 10. 16:12
 30/69 anonim ***** válasza:
Te értetted egyáltalán, mi volt a kérdés? Az, hogy hogyan lesz kompenzálva az, hogy eltörlik az adójóváírásokat. Mert szerinted ezt mondták, de erről semmit se tudsz belinkelni. Mellesleg én nem vagyok közalkalmazott, nem vagyok minimálbéres, az én főnököm dönti el, hogy emel-e a fizetésemen, erre senki se tudja kényszeríteni.
2010. jún. 10. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!