Mit szóltok hozzá hogy Orbán miután szétlopta az országot, Még Hadházi igaz beszédes tábláját is el akarta lopni? Amikor pedig nem sikerült a Fideszes politikusok nemzeti zászlóval igyekeztek elfedni a lopást? Ner kicsiben?
Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 09:23
1/19 anonim válasza:
Megnéztem volna a fejét akkor is ha ellopja, majd rápillant a feliratra. XD
2/19 anonim válasza:
"Remélem kitör a polgárháború és a hadházi,gyurcsány csapatot mind felkoncolják."
Beteg vagy, úgy szétmosták az agyad, hogy képes lennél ilyesmire? Gondolkozz, wazze!
3/19 anonim válasza:
DK-s #2-nek:
Én akkor fogom szétröhögni a fejem, amikor meglátom a döbbent képeteket!
Akkor majd rájöttök hogy mi a különbség a statisztika, és a valóság között!
4/19 anonim válasza:
Az a baj hogyha kitör a háború a főliberáltak mind kimenekülnek brüszelbe,csak a zakkant követőik maradnak.
5/19 anonim válasza:
DK- vagyok:
Akkor nem lesznek külhoniak, akik megvédjenek!!!!!!!!
6/19 anonim válasza:
Ismét DK-s:
Nektek az éles helyzet ELKERÜLÉSE lenne az érdeketek!
8/19 anonim válasza:
Na és mi lesz, ha jobbról veri pépesre valaki a fideszt, veletek együtt? Na, kedves fotelkeménykedő, magukat az interneten keresztül 200 kilós kemény gyereknek hazudó, tele pofával libsiző beszari cérnahuszárok? Ott lesztek az első harci sorban?
9/19 anonim válasza:
Te hazaárulással fenyegetsz? XD
10/19 anonim válasza:
Ó igen,én már félek is a sok dk-s 70-90 éves nyuggertől meg a sok kígyóvállú romkocsmalakó hedseregétől.
Bezár a patika meg a romkocsma, vége a polgárháborúnak,gyöztek a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!