Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számolda. Kinek nem sikerült...

Számolda. Kinek nem sikerült még kiszámítania?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 10. 12:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
0%
Azt hittem csak ezen a fórumon nem gondolkoznak az emberek, de látom akkor nem csak itt gyakori jelenség.
2010. jún. 10. 12:26
 2/69 anonim ***** válasza:

71

Téged a fidesz pártközpont fizet? Félre ne értsd, nekem oké az egy kulcs, de te itt arról magyarázol két napja, hogy majd Orbán Vezír csodát tesz, és mindenkinek sejj de jó lesz. Azt meg nem vagy hajlandó még elképzelni sem, mi lesz akkor, ha esetleg mégsem. Tudod mi lesz akkor? harminc-harmincöt százalékos lmp, ami talán még rosszabb, mintha a jobbik lenne kormányon.

2010. jún. 10. 12:31
 3/69 anonim ***** válasza:
sok naplopó unatkozó fórumozó van odaát, akik megpróbálnak a saját hasuk megtöltése érdekében számolgatni.
2010. jún. 10. 12:34
 4/69 anonim ***** válasza:

Nem, pusztán én nem vagyok vészmadár és tudom értelmezni a szavak jelentését, de egyébként puszta logika, még a nagy szociknak is fel kellene fognia ezt. (nem rád célzom). Ha ezt akarná, amit számolgatnak, akkor mikor vezetné be az egykulcsos adót? Akár már holnap. Ha semmit nem akarna tenni, akkor mégis miért várna? Nem kell sem fideszesnek sem jobboldalinak lenni ahhoz, hogy erre valaki rájöjjön.

Azt meg nézd el nekem, hogy az elmúlt 8 év mocskai után is képes vagyok optimista lenni :) (Megjegyzem nincs is okom rá, hogy pesszimista legyek).

Amennyiben tévedek és ezzel kevesebb pénzük lesz a minimálosoknak, (mármint amikor ezt bevezetik), mint jelenleg, be fogom ismerni, hogy tévedtem :)

2010. jún. 10. 12:34
 5/69 anonim ***** válasza:

71

Ne légy álnaív. Ha holnap bevezeti, akkor tutira bukja az önkormányzatit, plusz, így lesz két nyugalmas éve. ( Bár mondjuk, az mszp nagyon keményen nyomni fogja a szociális demagógiát, szóval az önkormányzatit szerintem mindenképpen bukja)

2010. jún. 10. 12:37
 6/69 anonim ***** válasza:

Nem, most sem bukná el az önkormányzatit, mert nagyon sok olyan ember van, mint én, aki akár jelenleg is támogatná.

Figyelj rám. Kik tartják el az országot? Kik adóztak többet, vagy adóztak egyáltalán? Kinek az adójából építenek, segélyeznek és egyebek?

Na akkor kit kell támogatni? Egyértelműen a jómódúakat, ők azok akik előrelendíthetik a gazdaságot, nem a minimálbéresek, azt hiszem ebben egyetértünk.

Ráadásul ezzel a lépéssel ezerszer több hasznot csinálna jelenleg is, mint kárt.

Ha pedig csak az önkormányzatit akarná, akkor 1 évet mondott volna nem kettőt.

Elhiszem, hogy az utóbbi idők miatt elég sok ember nem tud bízni senkiben, de nem folyamatosan azt kell keresni, hogy vajon hol cseszhetnek ki velünk. Adott rá okot, hogy ilyet feltételezzen bárki? Szerintem nem. Ha ad rá okot, vagy adott volna rá én is másképp állnék a dologhoz, de akkor sem állítanám annak a szöges ellentétét amit mondott főleg nem megalapozottság nélkül.

2010. jún. 10. 12:42
 7/69 anonim ***** válasza:

Az MSZP-s demagógiával kapcsolatban igazad van.

Többek között az MSZP-s demagógia miatt van ez a kérdés is és a rengeteg 15%-os kérdés is. Mondjuk tudnám azokban mi a kérdés...a fejükbe vettek valamit, 5-en mondjuk az ellenkezőjét, de neeeem. Akkor minek kérdez? Na mindegy, a lényeg, hogy ezt is van kinek köszönni.

2010. jún. 10. 12:45
 8/69 anonim ***** válasza:

12:34-es

Jogom, sőt kötelességem magamról és a családomról gondoskodni.Ezért számolgatok a saját hasam érdekében.

Nem is nagyon érdekel a többi has, amíg az enyém üres.

2010. jún. 10. 12:50
 9/69 anonim ***** válasza:

El sem hiszem, hogy nem nekem szóltak be :D

Egyébként nem hinném, hogy sértésnek szánta a számolgatós dolgot, pusztán arra próbált rávilágítani, hogy jelenlegi számokkal talán így lenne, ahogyan te is mondod, de köztudott és már én századjára mondom el, hogy ez nem ma lesz, és nem is holnap, tehát nem a jelenlegi fizetéseket kell alapul venni hozzá.

2010. jún. 10. 12:57
 10/69 anonim ***** válasza:

71!

Tényleg, te napok óta fújod, hogy mindenki jól jár, még az alacsonyabb jövedelműek és a minimálbéresek is. Mert szerinted kompenzálva lesz a bércsökkenés... Napok óta nézem a híradókat és bújom a hírportálokat, hogy találjak erről valamit, de semmi. Belinkelnél valamit, hogy ezt honnan szedted, hogy igazold az álláspontodat, hogy nem csak a te fantazmagóriád? Hátha megnyugszik csomó ember, köztük én is.

2010. jún. 10. 13:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!