Gyurcsány Ferencet hogy nem sikerült eltávolítani a magyar közéletből? Bayer Zsolt azt írta, hogy felült a halott.
Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 20:20
1/13 anonim válasza:
Makd elviszi a mája, ha továbbra is ennyit iszik.
2/13 anonim válasza:
Bayer Zsoltot mikor sikerül eltávolítani a magyar közéletből?
3/13 anonim válasza:
Ez az ellenzéki pártok legnagyobb szégyene hogy nem sikerült. Sőt egyre meghatározóbb szerepe van
4/13 anonim válasza:
Érdekel még valakit Zsoca böfögése?
5/13 anonim válasza:
Bayer téved, sosem volt "halott".
És mi az, hogy eltávolítani?!
Azt majd a szavazói döntik el.
6/13 anonim válasza:
Ezzel nem Gyurcsányt akarom megvédeni, de az is egy mérhetetlen nagy kulturális deficit hogy a politika megtűri ezt a Bayermünchen sturmbanführer Zsoltikát.
7/13 anonim válasza:
Gyurcsány a Fidesz ásza.
Most is csak úgy lehetett keresztbe tenni a Fidesznek Borkai premier plánban reszelte a qrvákat
8/13 anonim válasza:
Bayer nem politikus hanem publicista.
Vagy nincs szólásszabadság?
9/13 anonim válasza:
@21:04
Akkor a média. Bár én még politikán kívül másról nem igen hallottam megnyilatkozni. Azt is bár ne hallottam volna.
10/13 anonim válasza:
Bayer Zsoltot kell már végleg eltávolítani a közéletből mert megmérgezi a normális emberek lelkét ez a primitív idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!