Ti is úgy látjátok, hogy halott a magyar politika?
Komolyan teljesen rezignált vagyok, az európai választásokra már el sem mentem, nem azért, mert nem érdekel, hanem egyszerűen ez a véleményem: EGYIK SEM
Orbán Viktor nyilvánvalóan nem jöhet szóba, ezt ki sem fejtem jobban, a szétesett, hiteltelen MSZP és utódpártjai sem emlitésre méltóak.
Marad a Jobbik és az LMP, az előbbi nyilvánvalóan politikai öngyilkosság lenne Magyarország részéről: ha hatalomra kerülnének, azonnal blokád alá vonnák az országot... + nem is hiszem hogy alkalmasak egy ország vezetésére. Az LMP pedig nyiltan a nemzetközi lobbiérdekeket képviseli, azt pedig nem szeretném, ha az én adóforintjaim arra mennének el, hogy árveréseket szerveznek belőle, ahol eladják az országot...
Ti nem igy éreztek? Minden politikus harsogja az "ideológiáját", de homlokegyenest ellentétes döntéseket hoz... Szerintetek van megoldás?
Elsősorban a lakosság többségével van a gond, akik még mindig a 20. században élnek fejben, hanem a 19.-ben.
Lentebb van is egy kérdés erről. Folyamatosan jönnek a csőlátású kommentek oda, mind mind bizonyítékként.
Ha az emberek úgy gondolkoznának, hogy elég volt ebből a régi mszmp-s politikusokból, próbáljunk ki valami ÚJAT (és ez nem feltétlen a pártokra értem, hanem általánosan új dolgokat), akkor inkább magukba fordulnak és jön a nagyon nagyszerű de az a mondat, amelyik teljesen tönkreteszi az országot:
"jóvanez', vagy ha nem, akkor meg a régi"
Attól függ, hogy hogy értelmezed a "halott" -at.
Alapvetően nem értek veled egyet ezzel kapcsolatban, mivel ha "halott" lenne, az azt jelenté szerintem, hogy nincs hatalma, nem túl fontos, érdektelen. Viszont, mivel egyre több mindenre teszi rá a kezét (pl: mostmár a politikusok döntik el, hogy ki és hol nyithat trafikot) ezért nem nevezhető halottnak. Ez most kissé kukacoskodásnak tűnik, de szerintem nem mindegy, hogy halott, vagy hogy nemigazán vannak olyan szereplők, akikre érdemes lenne szavazni.
"Az LMP pedig nyiltan a nemzetközi lobbiérdekeket képviseli"
Namost, én sosem szavaztam az LMP-re és valószínűleg nem is fogok, de szerintem ez egy hazugság, amit a Fidesz az utóbbi időben próbál elültetni az emberek fejében (meglepően sikeresen, mint láthatjuk).
Jelenleg amúgy szigorúan a kormánypárt, és a jobbik után talán a DK a legveszélyesebb. Az emberek elhiszik ezt az ósdi "most megváltozom, de most tényleg megváltozom, nem lopokcsaloksikkasztokhűtlenkezelek többé, és nem dominózom be a csókosaim az összes állami pozícióba" falmelléki szöveget, és a végén még tényleg megválasztják megint Őszödi Fernecet, a Szürke Eminenciást az ország élére.
Akkor viszont halottak vagyunk -és böszmék-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!