Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is úgy látjátok, hogy...

Ti is úgy látjátok, hogy halott a magyar politika?

Figyelt kérdés

Komolyan teljesen rezignált vagyok, az európai választásokra már el sem mentem, nem azért, mert nem érdekel, hanem egyszerűen ez a véleményem: EGYIK SEM

Orbán Viktor nyilvánvalóan nem jöhet szóba, ezt ki sem fejtem jobban, a szétesett, hiteltelen MSZP és utódpártjai sem emlitésre méltóak.

Marad a Jobbik és az LMP, az előbbi nyilvánvalóan politikai öngyilkosság lenne Magyarország részéről: ha hatalomra kerülnének, azonnal blokád alá vonnák az országot... + nem is hiszem hogy alkalmasak egy ország vezetésére. Az LMP pedig nyiltan a nemzetközi lobbiérdekeket képviseli, azt pedig nem szeretném, ha az én adóforintjaim arra mennének el, hogy árveréseket szerveznek belőle, ahol eladják az országot...

Ti nem igy éreztek? Minden politikus harsogja az "ideológiáját", de homlokegyenest ellentétes döntéseket hoz... Szerintetek van megoldás?

2014. jún. 22. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Mikor élt? 100 éve?
2014. jún. 22. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, sajnos a Parlamentben még eléggé elevenek.
2014. jún. 23. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!