Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női kvótáról? Bevezetnétek Magyarországon?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 12:49
 71/91 anonim ***** válasza:
0%

Egy kicsit feledékeny vagy. :

" Ez, hogy női kvóta útján az előbbiekben hosszasan kifejtettem, hogy szerencsétlen elnevezéssel, szerencsétlen módon."

Kitől idéztem? Ja, magamtól...

Te itt a probléma deklarálását bagatellizálod, a létét is cáfolod. Módszeresen. Ez itten a probléma.

2017. dec. 29. 20:10
 72/91 anonim ***** válasza:
19%

"Ez, hogy női kvóta útján az előbbiekben hosszasan kifejtettem, hogy szerencsétlen elnevezéssel, szerencsétlen módon."

Mit számít az elnevezés? Ez olyan, mint nem menekültkvótáról beszélni, hanem automatikus elosztási mechanizmusról, vagy nem azt mondani, hogy valaki hányt, hanem, hogy színeset ásított. A lényeg ugyanaz.

"Te itt a probléma deklarálását bagatellizálod, a létét is cáfolod."

Ezt eltaláltad!

2017. dec. 29. 20:13
 73/91 anonim ***** válasza:
58%

Na látod, akkor továbbra is ez az egyetlen vita köztünk. :-)

Nevetséges hogy a nőket hátrányok érnék. Így gondolod, elfogadom, csak kevés a kapcsolata a valósággal.

"Ez, hogy női kvóta útján az előbbiekben hosszasan kifejtettem, hogy szerencsétlen elnevezéssel, szerencsétlen módon." Ezt viszont mégegyszer ideírom, mert nem sikerült másodszorra sem értelmezni.

2017. dec. 29. 20:17
 74/91 anonim ***** válasza:
19%

"Nevetséges hogy a nőket hátrányok érnék. Így gondolod"

Nem, és nem is mondtam. Azt mondtam, hogy nem ér semmit a kvóta, nincs értelme. Valamint, hogy a nőket nem éri hátrány hazánkban.

"Ez, hogy női kvóta útján az előbbiekben hosszasan kifejtettem, hogy szerencsétlen elnevezéssel, szerencsétlen módon."

Szerencsétlen mondat, az igaz.

2017. dec. 29. 20:23
 75/91 anonim ***** válasza:
0%
Igen, úgy gondolod, mert közeli rokonaid, a nők, őket nem érte semmi. Ezért nem éri hazánkban a nőket semmi féle hátrány. Mondtam örülök neki, csak a társadalmi probléma kicsit nagyobb mint egy egy család helyzete. Nem beképzeltségből de én azért meggyőzőbb vagyok a témában.
2017. dec. 29. 20:26
 76/91 anonim ***** válasza:
19%

"Nem beképzeltségből de én azért meggyőzőbb vagyok a témában."

Miért nem ezzel kezdted? Akkor már igazad is van.

2017. dec. 29. 20:33
 77/91 anonim ***** válasza:
0%
Csak kérdezem: átvizsgáltad a kérdést?
2017. dec. 29. 20:34
 78/91 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ilyet lehet? Akkor én vagyok a legmeggyőzőbb szerintem. (Amúgy tényleg.)
2017. dec. 29. 20:42
 79/91 anonim ***** válasza:
19%

Nem. De végigolvastam hellyel közzel a hozzászólásaidat, de alig van benne konkrétum.

Kb.: szerencsétlen elnevezés a kvóta, hátrányos helyzetűek a nők, indoklás, bizonyítás nulla, de rámutattál: te meggyőzőbb vagy. Ennek ellenére nem sokakat győztél meg, erős izgalmi állapotban 0 % - os a legtöbb válaszod.

2017. dec. 29. 20:43
 80/91 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor én vagyok a legmeggyőzőbb szerintem. (Amúgy tényleg.)"

Szerintem is. ;-D De mindegy, tulajdonképpen ilyesmit két esetben írok: ha már elég hosszan végig vezettem amit gondolok, és kb újra csak azt írnám, ha következő delikvenssel is vitáznék, de megszólítva is érzem magam.

Másik, ha a bagatellizáláson túl vagyok, de azért bagatellizálni kezd valaki. Épp annyira komolyan vehető válasszal reagálok.

Szóval nem azért mert ilyet lehet, csak ezért.

2017. dec. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!