Mi a véleményetek a női kvótáról? Bevezetnétek Magyarországon?
A 43%-os lehetne illusztráció is, szexuális tárgyakat lét valószínűleg, mást nem.
HakapesziM tudom, hogy az első gondolat az, hogy a férfiaknak okozná a hátrányokat pl a női kvóta. De amilyen előnyt tudhatnak ma magukénak , hátrányt nekik ez akkor se jelentene, ha bármit is vesztenének, csak olyan lehetőségeik lennének mint a nőknek van most.
De különben sem erről van szó. Az a világ, hogy ha nekem nincs másnak se legyen , már elmúlt, meg lehet nyugodni. Most brutálisan az ellenkezője van. A megoldás pedig pl hogy az előbbinek a fordítottját cselekedjük. Ugyanannyi lehetőségre _emeljük a nőket: mint amilyen lehetőségeik a férfiaknak vannak. Ennyire egyszerű. Arra nem degradálhatjuk a témát, hogy holnaptó bevezetik a női kvótát, és akkor a tehetséges férfiak veszítenek , mert nem nők. A leegyszerűsítés miatt tartunk itt. Mert 1. nem holnaptól lenne női kvóta, 2. nem így nézne ki 3. ha egészséges lenne a társadalmunk akkor nem is kellene beszélni ilyesmiről.
13-as gondolom magadból indultál ki, amikor rám célozgattál.
Töketlen hülyegyerek, nem így kell barátnőt szerezni :D te szerencsétlen.
Eegen ez a klasszikus álláspont, hogy a világ igazságtalan de így is marad, ha ezen változtatni akarnánk, az perverz hatásokkal járna. Csak én meg nem hiszek abban, hogy a világ mindenképp olyannak marad amilyen, meg van írva. Számtalanszor sikerült megváltoztatni, sajnos legtöbbször nem jó irányba. Mert akkor pl a politikának sincs értelme. Ez így marad.
Én meg abban hiszek, hogy ennek egyszer vége kell lenni. Hogy hagyjuk azokat akiknek oktalanul van jóval nehezebb élete, oktalanul kevesebbek a lehetőségeik, és természetesen a legtöbbjük vegetálásba süllyed.
17: Csak magamat ismételném. De ezenkívül ha rám hallgatsz azt veszel fel akit akarsz. Miért ne vennél fel alkalmas nőket? Nem kell hozzá bonyolult filozófia, csak nem az kéne az első gondolatodnak lenni, hogy kénytelen lennél alkalmatlan nőket felvenni.
Azt meg, hogy miféle pszichológiai okai vannak megvitathatjuk, mert lehet, pl az, hogy igen, jobban félnek a világtól, vagy kevésbé állnak önállóan a lábukon vagy ilyesmi. Lehet. Épp ezért kell őket támogatni, világos volt az előbb nem? Azokat kell segíteni akik magukon kevésbé tudnak, vagy nem tudnak. Csak itt az a baj, hogy a társadalmi felelősség vállalás teljesen kihalt. Innentől nehéz.
18: Konkrétan a védelmük sincs biztosítva úgy ahogy kéne, az erőszaktól sem, akkor nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a munkavilágában, vagy az esélyek világában milyen a védelmük, ahhoz képest amilyenre igény lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!