Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női kvótáról? Bevezetnétek Magyarországon?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 12:49
 61/91 anonim ***** válasza:
0%
ja és azt megértem, hogy bagatellizálnod, parodizálnod kell a témát, hogy degradáld, illegitimáld, de a fáradtság helyett inkább olvasd át a válaszokat, ahogy az előbb javasoltam.
2017. dec. 29. 19:11
 62/91 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként teljesen legitim nevetségessé tenni a témát, abszolút, le a kalappal ebbe a marha hőségben, nem azért mondtam. Neked nevetséges azokat segíteni akik önmagukon nem tudnak, azokat támogatni akik rászorulnak, azokat szolgálni akik védtelenek, a jogtalanul sértettekért kiállni. Neked ez nevetséges. Nekem nem.
2017. dec. 29. 19:14
 63/91 anonim ***** válasza:
81%

"de azért az már mégiscsak túlmegy a modern oktatás eredményein, hogy a zsidók korlátozáshoz hasonlítja valaki a nők támogatását"

Miért? Azt mondják a kirekesztés rossz, nem ezt tanítják? Ha férfi az illető, ha zsidó. Ha zsidó férfi.

"Világos?"

Nem.

"Nők támogatása. Nem a férfiak korlátozása."

Mind rámutattam volt, adott esetben a nők támogatása előidézheti a férfiak, egy férfi, adott esetben egy adott férfi hátrányát.

"Azt én megértem, hogy a férfiak nagy része azonnal ellene elkövetett hátráltatásnak fogja fel, a női jogok tárgyalását, csak tébolynak tartom."

A kvóta a józan ész hátráltatásának fogható fel.

2017. dec. 29. 19:16
 64/91 anonim ***** válasza:
19%

"Neked nevetséges azokat segíteni akik önmagukon nem tudnak, azokat támogatni akik rászorulnak"

Nem nevetséges. Csak a nők hazánkban úgy en bloc nem tartoznak ide. Miért lenne szükségük valami extra segítségre? Reklamálj mondjuk Szaúd Arábiában, ott jogos.

2017. dec. 29. 19:18
 65/91 anonim ***** válasza:
0%

A józan ésszel szembe mennek a női jogok? Vagy a nők támogatása? Minden nap tanulok. :-)

De, hogy komolyra fordítsam: Olvasgass kicsit, többször kifejtettem erről mi a véleményem. Ugye férfiak jogait alapból nem korlátozza a gondolat, de még ha károsítaná is őket na:

A férfiak előnyei drasztikusan magasabbak a nőkénél, és hátrányaik drasztikusan kevesebbek. Objektíven, nem esne le a méregdrága pecsétgyűrű, ha azonos szinten kéne versenyezniük a nőkkel.

De mint mondtam nem is a férfiak előnyeinek korlátozását, hanem a nők hátrányainak csökkentését értjük.

2017. dec. 29. 19:21
 66/91 anonim ***** válasza:
0%

"Reklamálj mondjuk Szaúd Arábiában, ott jogos."

Igen tudom klasszikus érv az is, hogy van ahol sokkal rosszabb, a keleti arab társadalmakban pl . Sovány vigasz.

2017. dec. 29. 19:22
 67/91 anonim ***** válasza:
19%

66.

Nehogy már levezesd, hogy Magyarországon rossz a nőknek, vagy rosszabb, mint bárhol máshol.

Miért kéne őket plusz támogatni? Köztük is vannak ügyesek, okosak, szorgalmasak, és aki ilyen, simán érvényesül. Csak a semmire nem jók nyavalyognak.

Anyám tiszta ötössel végzett a főiskolán úgy, hogy gyesen volt velem otthon, a '70 - es években, albérletben laktunk.

Feleségem is diplomás asszony, szülei kétkezi melósok voltak és ma nagyon szépen keres.

Nem kell a duma, a tehetség és a szorgalom érvényesül. Ha nincs, megy a félrebeszélés.

2017. dec. 29. 19:26
 68/91 anonim ***** válasza:
53%

Bevezetném! És érvényes lenne a nehéz fizikai munkáknál, meg a nyugdíjkorhatárnál is. Azaz a nők is 65 éves koruk után mehetnének csak nyugdíjba.

Tetszene kis femcsi cuncik? :P

2017. dec. 29. 19:30
 69/91 anonim ***** válasza:
0%

Nem nem rosszabb mint bárhol máshol. Pont annyira rossz mint bárhol máshol ahol nagy az egyenlőtlenség. nagyon örülök, de tényleg, nem irónia, hogy a környezetedben lévő nők nem olyanok. Nem kiszolgáltatottak. Vagy, mint korábbi válaszomban, a vita közben írtam, nem is vegetálnak. Csak az a baj, hogy egy kicsit több nő van ezen a világon, ugyanis nem magyar jelenségről beszéltem. És pont az a fajta, elzárkózás a problémáénak még a deklarálásától is az egyik leghátráltatóbb, ami ilyen kvóta ötletek szülésébe hajszolja a társadalmakat.

"Köztük is vannak ügyesek, okosak, szorgalmasak, és aki ilyen, simán érvényesül. "

Hát, szépen hangzik. Csak ez egy kicsit bonyolultabb világ, mint gondolod. Későbbi és egy korábbi mondatodban rá is cáfolsz:

"Nem kell a duma, a tehetség és a szorgalom érvényesül. Ha nincs, megy a félrebeszélés" + "Csak a semmire nem jók nyavalyognak.

"

Aki okos, talpra esett, le tudja küzdeni gond nélkül a nehézségeket, azt nagyon helyes, el is kell ismerni. Még mielőtt azzal jönne valaki, hogy ezt nem így gondolom. De minek után ez egy kegyetlen világ, aki nem ilyen, az dögöljön meg. Igaz? A gyengébbeket nem segíteni, hanem pofozni kell. Igaz?

Köztudomásúnak kéne lennie, de erre mindig rá tud cáfolni valaki, ráadásul felnőtt ember (mégha úgy is ír mint egy tini) hogy a gyengébbik nemről beszélünk. Akik kiszolgáltatottságát, mert bármennyire is furcsállod, vannak kiszolgáltatottak, mindig, csak fokozza, hogy nők. Mivel a gyengébbik nem, ezért nem árt őket támogatni. Különben nem is tudom, miért írom le, már hosszú tömött sorokban többször is ott van, bármit írnél, mér itt van a válasz a kérdés válaszai közt.

Továbbra is csak az tűnik ki a szavaidból, hogy nevetségesnek akarod mutatni, arra szorulók segítését. Neked nevetséges olyanokon segíteni akik önmagukon nem tudnak. Sőt, még csak kimondani is a kiszolgáltatottságukat. Nekem nem. Ennyi a nézeteltérésünk.

2017. dec. 29. 20:00
 70/91 anonim ***** válasza:
19%

69.

Ennyit írni - és mégis milyen keveset.

Vannak rászorulók és lesznek is. Ha segíteni akarsz, az dicséretes, számtalan lehetőség van rá, nosza.

De a kvóták - legyen az női, migráns, akármilyen, erre nem alkalmasak.

2017. dec. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!