Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a női...

Mi a véleményetek a női kvótáról? Bevezetnétek Magyarországon?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
91%

Miért is kellene bevezetni ?

Én úgy tudom, hogy aki tehetséges, jól képzett annak igen jó előrejutási lehetőségei vannak minden téren, függetlenül attól, hogy milyen nemű.

Szóval akkor miért is kellene valakinek helyet biztosítani BÁRHOL csak azért, mert nő ??

2017. dec. 29. 12:54
 2/91 anonim ***** válasza:
100%

De csak akkor, ha vele párhuzamosan bevezetik a szőke, barna, kék szemű, magasság és szélesség valamint a vallási kvótákat is!

Voltak már kvóták a történelemben! Az sem "tetszett"!

2017. dec. 29. 12:55
 3/91 anonim ***** válasza:
29%

Nem, de a férfi kvótát igen: lehessen már óvóbácsi, meg HR-esek is lehessenek már férfiak, csúnyák is!

Meg modellek is!

2017. dec. 29. 12:57
 4/91 anonim ***** válasza:
88%
Be. A hajléktalanok legalább fele is legyen nő, a költöztető bútorpakoló munkások legalább fele is, a válás során pórul legalább járok fele, és a márkushegyi szénbánya bányászainak legalább fele is.
2017. dec. 29. 12:58
 5/91 anonim ***** válasza:
12%

"Én úgy tudom, hogy aki tehetséges, jól képzett annak igen jó előrejutási lehetőségei vannak minden téren, függetlenül attól, hogy milyen nemű. "

Ez teljesen igaz. Csak olyan frankó a társadalmunk normalitása, hogy aki nő annak mégiscsak kevesebb mint a férfinak. Menekülni a problémák elől, vagy fáj az igazságból szokás ezt nem kimondani.

2017. dec. 29. 13:10
 6/91 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszed nő vagyok fatökű? :-) Pont az a bajod, tökéletesen élvezed, hogy neked nem kell szembesülni azzal a hátránnyal amikor nőként nem szívesen vesznek fel valamire, és nőként nem akaródzik úgy elismerni, ahogy egy férfit már régen elismertek volna. Primitívnek is nevezhetnénk, de meg kell mondjam, sajnos nem te vagy az egyetlen ilyen....gyakori, mint a kérdések.
2017. dec. 29. 13:17
 7/91 anonim ***** válasza:
92%
Akkor menjünk ugyanolyan idősen nyugdíjba is
2017. dec. 29. 13:18
 8/91 anonim ***** válasza:
91%

Tehát úgy érted, hogy adott esetben egy férfi, aki az adott posztra minden tekintetben megfelelne, minden végzettséggel, képzettséggel rendelkezne, mégsem kapná meg az állást, csak azért mert férfi? Hiszen, teszem azt az ő alkalmazásával már nem teljesülne az adott munkakörben előírt női kvóta.

Szerinted ez demokratikus lenne?

2017. dec. 29. 13:20
 9/91 anonim ***** válasza:
2%
8-as, te egy igazi eunuk lehetsz.
2017. dec. 29. 13:20
 10/91 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy sablonos lesz amit most mondok, de én egy idealista barom vagyok: a gyengébbik nemet ( mert az, mert leszámítva a szerethető akciófilmeket, a nőknek nagyobb arányban , kevesebb eszközük van megvédeni magukat, és érvényesülni is ) ennek megfelelően kell támogatni. Én mindig abban hittem, hogy azokat kell szolgálni akiknek szolgálójuk nincs: védteleneket. És őszintén szólva a férfiakban nem értem azt, hogy nem így gondolnak a nőkre, hanem mint valami alárendeltekre, vagy ellenfelekre, vagy nem tudom. Persze, értető különben, a felsőbbségi érzés az hogy többet érek "mert többet dolgozok" vagy hasonlók, olyanok amitől hízik a kandúrok mája.

És ez a legfőbb oka, se kimondani, se szembesülni, következésképpen leszámolni se akarunk a problémákkal. Innentől kezdve nem akadályozzák, hogy egy modern társadalomnak legyenek ilyen problémái.

2017. dec. 29. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!