Mit szóltok hozzá? Hogyha ők elfogadják, mi miért nem akarjuk?
ja csak nem a hazájuk
magyarul te lesz*rod hogy akarnak -e ott élni, te ugy döntöttél hogy ők akarnak mert ez a hazájuk????
az az ember hazája amit annak tart... és ez általában a szülővárosa, annak kis térsége... tehát te elvárod a külföldi magyaroktól hogy a megszokott körülményeiket adják fel, jööjjenek át ide, szarabbul fognak élni, de leaglább a te lelkednek jót tesznek?
" 71
Ez a mentalitás nem vezet sehova, remélem érzékeled, mert ilyen alapon egy erősebb ország mondhatja azt, hogy őt meg csak a saját nemzete érdekli, és hoz olyan intézkedéseket, hogy belegebedünk.
"
nem érted a lényeget
nagy országból egy hangyafax-nyi
szerinted?
ez megemészthetetlen
53%
Indokold meg miért lennék az:))
"magyarul te lesz*rod hogy akarnak -e ott élni, te ugy döntöttél hogy ők akarnak mert ez a hazájuk????
az az ember hazája amit annak tart... és ez általában a szülővárosa, annak kis térsége... tehát te elvárod a külföldi magyaroktól hogy a megszokott körülményeiket adják fel, jööjjenek át ide, szarabbul fognak élni, de leaglább a te lelkednek jót tesznek?"
mér és te lesz@rod hol akarnak élni?
honnan tudod hogy ott?
ahol nem beszélhetnek saját nyelvükön
ahol megvetik gyűlölik őket
hú de jó élet hú de jó
szerintem nem kéne erősködni kérdező
magatokon kívül úgy se győztök meg senkit
"akkor miért védted úgy vonát a multkor, mint ha az életed múlt volna rajta?"
én?
azt se tudom mi volt a téma... -.-'
ne fárassz már...
"akkor miért védted úgy vonát a multkor, mint ha az életed múlt volna rajta?"
bár tippelhetek a témával kapcsolatban?
mellény?
gárda?
vagy mert az info rádióba volt?
csak ezek lehettek
szánalmas témák... nem is érdekel engem különösen
ha te pl ezen hisztizel akkor hisztizz engem hidegen hagy
szánalmas
feltesznek hetente 1 ilyen kérdést
és azt hiszeik elfelejtik Trianont vagy nagy Magyarországot
mindegy ágáljanak csak én csak beköszöntem ide is :))
Olvasd el a kérdés alatti leirást, ott vannak a szám adatok...
amugy meg mai világba nehogy azt mondd hogy nem lehet átjönni a magyar határon, nem telepedhet itt le akár egy külföldi magyar is (föleg h msot könnyitetten kapnak állampolgárságot) egyedül horvátországból és a vajdaságból kicsit nehezebb akik ugye nem eu -sok.... akinek annyira szive vágya magyarországon élni, az nem azt várja h majd hátha vissza állitják a határt, hanem az tesz érte és átjön.. van erdélyi származásu osztálytársam, érdekes hogy ők is áttudtak jönni erdélyből ide kaposvárra....
nem én vagyok a felső 76 ot
mielőtt még jönne valaki az összeesküvés elmélettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!