Mit szóltok hozzá? Hogyha ők elfogadják, mi miért nem akarjuk?
71
Rákérdezek: ha mondjuk elfoglaltuk volna egy harmadik ország jókora, részét, akkor te hajlandó lennék azt visszaadni?
"Engem
Az érdekelne
Hogy a "mindentvissza" mellett kardoskodók
Miért
Írnak így?"
mert elvették a haza 2/3 te sík...
azért
engem meg az érdekelne hogy miért kéne ráerőltetni másokra hogy felejtsék el ezt?
" 71
Rákérdezek: ha mondjuk elfoglaltuk volna egy harmadik ország jókora, részét, akkor te hajlandó lennék azt visszaadni?"
nem érdekel 3. ország
a sajátom érdekel
jó lenne ha felfognátok végre
engme meg érdekelne miért kell a külföldi magyarok helyett dönteni... nem nektek kell dönteni hogy ők visszajöjjenek, hanem nekik.. ez a felmérés sztem jól mutatja a helyzetet... szlovákiából minek jönénnek ide? jobb stabilabb gazdasági helyzet, kisebb adók.
k vára nem érdekelnek a szánalmas érveitek
lerágott csont mindegyik...
VESSZEN TRIANON
hát te is értelmesnek tünsz hogyha az érvekkel nem tudsz mit kezdeni, csak hangoztatni h vesszen trianon... aztán csodálkozol hogyha azt mondják rád h hülye?
nem értem miért vannak itt 3-4 akik azt akarják hogy felejtsük el Trianont
soha nem felejtjük el
a nemzet legnagyobb tragédiáját
ha szándékos provokáció akkor elérte a hatását
amúgy meg VESSZEN TRIANON
71
Ez a mentalitás nem vezet sehova, remélem érzékeled, mert ilyen alapon egy erősebb ország mondhatja azt, hogy őt meg csak a saját nemzete érdekli, és hoz olyan intézkedéseket, hogy belegebedünk.
"engme meg érdekelne miért kell a külföldi magyarok helyett dönteni... nem nektek kell dönteni hogy ők visszajöjjenek, hanem nekik.. ez a felmérés sztem jól mutatja a helyzetet... szlovákiából minek jönénnek ide? jobb stabilabb gazdasági helyzet, kisebb adók. "
ja csak nem a hazájuk
és nem csak a külhoniakról van szó hanem az itteniekről is
volt egy nagy ország és lett egy pi.csányi
ez az amit nem lehet megemészteni soha
"nah megjött 70-83%-os, a jobbikosok gyöngyszeme:D"
neked is annyi eszed van
akkor én mondhatnám hogy megjöttek az mszp gyöngyszemei?
amúgy én fideszre szavaztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!