Mit szóltok hozzá? Hogyha ők elfogadják, mi miért nem akarjuk?
mert ott van sok betelepített
és Erdély MAGYAR
magyar volt magyar lesz
hogy miért nem fogadjuk el?
jó pofa vagy b+
miért kéne elfogadni?
a területlopást
Én is ahhoz a helyhez ragaszkodnék, ahol születtem.
Meg amúgy szerintem nem elfogadják, hanem beletörődtek abba, hogy szülőföldjük nem Magyarország része.
eszednél vagy kérdező?
soha nem fogom elfogadni
és aki magyar vagy annak vallja magát az se
"Túlnyomó többségük 44,7 százalék Erdélyt tartotta hazájának, illetve 40,3 százalékuk azt a szűkebb régiót vagy települést, ahol született."
tehát 85% Erdélyt tartotta hazájának nem romániát
ebből látszik Romániához aztán végkép nem tartozik
soha nem is tartozott
"Azt hiszik, hogy minden vágyuk, hogy a kint élőknek minden vágya az, hogy csatlakozzanak A Nemzethez.
"
igen b+
"Túlnyomó többségük 44,7 százalék Erdélyt tartotta hazájának"
Tehát akkor a kérdés arra vonatkozik, hogy miért nem akarunk mi is független Erdélyt? Nekem tetszene az ötlet.
"Ők azt hiszik, hogy a határon túli magyarok, ha éppen nem népdalokat énekelnek, akkor faekével szántanak a búzamezőkön, vagy adomákat mesélnek bőgatyában-darútollas süvegben, vagy fájdalmas arccal ugatják a holdat, miközben arra gondolnak, hogy de jó volna kettős állampolgárnak lenni."
38 látszik te csak okoskodni akarsz de nem tudsz semmit
bár jogod van hülyeségeket írni...
remélem vissza foglaljuk a hazánkat 1x
"Tehát akkor a kérdés arra vonatkozik, hogy miért nem akarunk mi is független Erdélyt? Nekem tetszene az ötlet."
független Erdélyt ami Mo hoz tartozik
magyar volt magyar lesz
hogy miért nem fogadjuk el?
jó pofa vagy b+
miért kéne elfogadni?
a területlopást
Szerinted ez a válasz hasznos.
Ez a válasz 56%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
a kezét eltörném amelyik lepontozta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!