Téged miben károsított meg az Orbán kormány?
Abban, hogy nem a jobbik nyert. Így szenvedhetünk meg más falvak városok is a bűnöző életmódu emberkéktől. Akik napról napra többen vannak.
Ezáltal a 18mft-ot érő házamat, ha eltudnám adni 3mft-ért öszeteném a kezem. Amiben az életem munkája van.
2014ig maga volt a környékünk a csend és nyugalom.
"Azóta nem járok szórakozni, mert nem lehet szórakozóhelyeken, kocsmákban dohányozni."
- Tragédia...
"Nem lehet bárhol cigit venni, volt hogy oda-vissza 80km-t mentem az első nyitvatartó NEMZETI DOHÁNYBOLT után."
- Katasztrofális.
Ha ezek miatt egy ember is leszokik, már megérte. Amúgy pont azt a célt szolgálja, hogy ha nem is szoknak le, de legalább kevesebben szokjanak rá.
"98ban megcsináltam az A1 kategóriát, mondták két év múlva csinálhatom a különbözeti vizsgát ami csak rutin és forgalom vizsgából áll. Erre most 2013ban ez a majom megvariállta, hogy nem két év után tehetsz különbözeti vizsgát hanem egy éven belül."
- Na várjál. 1998 + 2 év az 2000. Ez milyen matekkal jön ki?
"pénz váltásnál nem elég,hogy kevesebbért váltják be, de még rá is raktak adót ami 10000ft-onként 4-500ft."
- A tranzakciós adóra gondolsz? Mert az ezrelékes.
"Több kutyám is van, (6db) jól jött ez a kutya chip (csipsz :) darabonként 8eft ha jól tudom."
- Közelében sem jársz. 3500 Ft egy chip. Ez kicsit furcsa. Panaszkodsz rá, hogy mennyit vett ki a zsebedből a kutyák chipeltetése, miközben nem tudod, hogy mennyibe kerülnek valójában?
Vagy be sem chipeltetted a kutyáidat? Akkor egy forinttal sem lett kevesebb a zsebedben, vagyis nincs okod dühöngeni, nem? Zavaros ez így.
Ha minden más ennyire igaz itt abban, amit írsz...
Heti rendszerességgel jártam vonattal egy adott időpontban. Néhány éve azt gondolta a kormány, hogy gyakorlatilag nincs szükség arra a vonalra, ezért a napi tíz vonatból meghagyott kettőt, és utána cinikus módon csökkentette a jegyárat valami 20%-al, hogy többen utazzanak a vidéki vasútvonalakon.
Új buszokat se indítottak, de ha indítottak volna rajtam az se segít, mert minden szempontból kedvezőbb volt nekem vonattal utazni.
Ez csak egy, ami így hirtelen eszembe jutott, mert épp tegnap ültem végig a hosszabb és kényelmetlen buszos utat, és hiába van ez így néhány éve, mindig eszembe jut drága kormányunk cinikus közlekedéspolitikája.
ÓÓÓ dehogy nem élünk demokráciában! 4 évente szavaszhatsz a fideszre.
Ez is valami, ha másba nincs is beleszólásunk.
KIZSAROLTA a majdani nyugdíjamat, akár 3 000 000 honfitársamét, és eltapsolta. Ezzel leírhatatlan és sajnos sokak által még nem előre látott katasztrófát készített elő. Mindezt eszméletlen arroganciával fűszerezte. ("Megmentettük", ugye?) Hab a tortán, hogy az épp kialakuló öngondoskodási mentalitást is kiölte a népből. Vissza a szocializmusba.
Egy ilyen húzás után egy olyan ember, akiben legalább annyi becsület van, mint egy széttaposott kutyagumiban, felkötné magát szégyenében. Az, hogy az imádott viktorod még ezek után is 10 körme leszakadtáig kapaszkodik a hatalomba, mindent elmond.
Semmiben.
Ha csak azt nem vesszük, hogy a 102éve működő, dohány és hirlap árusító bódénkat be kellett zárni miatta.
Évek alatt sem tudtam normálisan elhelyezkedni, de mondjuk az előző kormány sem tett semmit.
A kormányhivatalt, a fontosabb hivatalokat mind az ő fiatal - még tapasztalatlan s iskolázatlan-embereivel töltötte fel.
Szingliként agyonadóztatnak, a CSOK miatt megugró ingatlanárak miatt esélyem sincs otthonteremtésre, így nem tudok önálló életet élni, és így nem tudom megteremteni a normális párkapcsolat és felelős gyerekvállalás előfeltételeit.
Idegesít a hatalmas korrupció, cinikus manipuláció.
""Nem lehet bárhol cigit venni, volt hogy oda-vissza 80km-t mentem az első nyitvatartó NEMZETI DOHÁNYBOLT után."
[válasz:] Katasztrofális. Ha ezek miatt egy ember is leszokik, már megérte. Amúgy pont azt a célt szolgálja, hogy ha nem is szoknak le, de legalább kevesebben szokjanak rá."
Nézd, én is ellenzem a dohányzást, de nagyon. Azzal azonban, hogy nem a boltban, hanem a bolt mellett lehet megvenni, egyáltalán nem segítik elő a leszokást, csak sok ember munkahelyét vagy vállalkozását lehetetlenítették el, és hoztak jogtalan előnybe haverokat. Ha a trafikok nyitásánál alaposan korlátozták volna a telephelyet, és a további áruk forgalmazását, stb. akkor az más lenne.
plusz a nemzeti trafikok reklámozását is tiltani kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!