Téged miben károsított meg az Orbán kormány?
"
El is hiszem, hogy beáll nálatok a kékhalál, ha valaki rávilágít arra a végtelen alacsony szellemi szintre ami sütkérezik minden hozzászólásából a fidesz pajtásoknak :DDDDDD"
Jelen állásban nálad tükröződik a szellemi pöcegödör, hiába erőlködsz! :P :'D
"Forrás? Hol fagytak meg hajléktalanok százai? Vagy megint hazudozol?"
Hazudok? XD
Nézz utána, bam+
Google a barátod!
Az a valós probléma, ami ebben az országban folyik, azt a büdös életbe nem teregeti ki a Fidesz!
Írd be a keresőbe, hogy "Hajléktalanok fagytak meg a rekord hidegben"
És keresd ki a 2017-es cikket!
"Hazudok? XD
Nézz utána, bam+
Google a barátod!
Az a valós probléma, ami ebben az országban folyik, azt a büdös életbe nem teregeti ki a Fidesz!
Írd be a keresőbe, hogy "Hajléktalanok fagytak meg a rekord hidegben""
Tipikus "én nézzek utána" mert ne nem tudsz ezek szerint konkrét hivatkozást hozni! :D
Szóval nyomogassátok a nullákat továbbra is, meg egyebek, és bár arrogáns, pökhendi, pofátlan a fidesz, de nektek még a jövő évtől is csak ennyi jut mint amit leműveltek itt a "gyíkon" pl.! :P
"2006-ban vertek, nem igazoltattak"
Igen, de azok vandálok voltak, focihuligánok, nem "békés tüntetők"!
Ne keverd a szezont a f@xsz0mmal!
Jaja, tudom :D
Te meg ha tudsz provokálni, visszavágni, tudsz keresni is :P
Szerintem meg pont te vagy a lusta, aki azért nem keresel rá, mert félsz az igazságtól!
"Tipikus "én nézzek utána" mert ne nem tudsz ezek szerint konkrét hivatkozást hozni! :D "
Igazad van, szerintem is túl sokat képzel rólad :DDDDDDD
Látom lebőgtetek! :P
Mint a törpepártjaitok. :)
"Te meg ha tudsz provokálni, visszavágni, tudsz keresni is :P
Szerintem meg pont te vagy a lusta, aki azért nem keresel rá, mert félsz az igazságtól!"
Aki meg állít valamit, azt illik alátámasztani.
De hát túl sokat vár tőletek az ember, agyatlan balhibbantaktól, mint a magát entellektuellnek képzelő 63-as IQ-val rendelkező haverod. :P
"Látom lebőgtetek! :P
Mint a törpepártjaitok. :)"
Honnan látsz, mit látsz? De kínosak ezek a kis érdemi mondanivalótól mentes hozzászólások amikkel próbálsz visszavágni. Cikiiiiiii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!